Ahogy anno az MTK meccseire lehetett pakolni az overt, manapság annyira vált biztossá hogy Japán barimeccsein kiszakad a gólzsák. Ennek ellenére hihetetlen jó oddson lehet fogni a magyar idő szerint kedd délben kezdődő összecsapásukat az afrikai csapat ellen.

Ez a Japán gárda egyre jobb. Hogy ezt egy világeseményen mennyire tudják megmutatni az a jövő zenéje, de amit művelnek a felkészülési szakaszban az megsüvegelendő. Nem véletlen verték ők Spanyolországot, és Németországot, az igazi nagybetűs csapat akik az olykor előforduló tudasbeli hianyossagaikat akaraterejukkel és egymásért való kuzdessel pótolják. Nem tojnak be senkitől, legyen az bármelyik top csapat mint ellenfél, ők a kőkemény támadó fociban hisznek és bizony piszok eredményesek is vele. Ha megnezzuk a legutóbbi felkészülési meccseiket egyértelmű a dolog. Minden meccsen minimum 4 gólt szereztek, pedig nem San Marino vagy Gibraltár volt az ellenfelük hanem Kanada, Törökország, Németország és Peru. Ezen találkozók mindegyikén kaptak is gólt ami abszolút benne van a nyílt sisakos jatekukban, de ez aligha zavarja őket amíg négyesével válaszolnak arra. Ma még egy kicsit könnyebb ellenfelet is kaptak mint a korábbiak hiszen Tunéziaval néznek farkasszemet. Afrikai csapat révén gondolhatnank hogy nem csak az eső hanem a goleso is elkeruli meccseiket de ez nemigaz. Délkorea ellen 4et kaptak nemrég, előtte pedig Egyiptommal játszottak szintén négy gólos barimeccset.

Azt hiszem egyik csapat sem a 0-0-t fogja őrizgetni hanem egy lüktető sok helyzetet hozó meccsen ismét kiszakad a gólzsák.

Legutóbbi egymás elleni meccsukon 3-0 rá győzött Tunézia.

Tipp: 4-2

Japán - Tunézia: Gólok száma - Felett/alatt tipp