Szerencsémre az utolsó pillanatban a mérkőzés napján jegyhez jutottam a Magyarország - Szerbia meccsre, így élőben élhettem át a fantasztikus hangulatot, a magyar gólokat, győzelmet és a nyakamba öntött söröket is egyben, ami újabb felejthetetlen élményekkel gazdagított engem,

Nehéz meccs volt, de ez a változás, az ilyen meccseket is megtudja nyerni a nemzeti tizenegy, amire korábban nem volt ereje, egyértelműen szintet lépett, és a közelmúltbeli Albánok elleni kettős vereségből is profitáltunk. Az angolok kettős elverése, a németek elleni Eb X és csoport meccsen elért újabb döntetlen majd győzelem után, elértük azt, hogy első kalaposként kerültünk ebbe az ötösbe! Óriási szó, így saját magunknak teremtettünk kedvező állapotokat, amiért tényleg megdolgozott az együttes. A nagy arccal érkező szerbek kétszer is eljátszották a nagy mellényű vetélytárs szerepét, kétszer is ráfáztak, Pikszi Sztjokovics sem lett sajnos szimpatikusabb ezekkel a meccs utáni nyilatkozatokkal.

Lépjünk is tovább.

Kaunasban az új Litván Stadionban első kalaposként lép pályára a csapat, az utolsó kalapból besorsolt litvánokkal szemben. A győzelemmel egyenes ágon, elsőként kvalifikálhatunk a csoportból, ami a jövőt illetően is nagyon fontos, esetleges jó vb-selejtezős csoportot kialakítva magunknak.

Ami még figyelemre méltó, ez a magyar csapat nem becsüli le semelyik riválisát, így a hétvégén Bulgáriában meglepetésre győzelmet ünneplő baltiakat sem.

Nagyon együtt van a magyar nemzeti tizenegy, így azt mondom, ha jó játékkal vagy esetlegesen dadogva is, de elhozza Kaunasból a Steponis daryus és Stasys Girénas Stadionból. Tippem 0-1 vagy 0-3

Litvánia - Magyarország: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp