Sok embernek nem okoz gondot, hogy egy tippmix-szelón 3-4 ikszet is eltaláljon kombiba, nekem meg kell egy hónap, mire 'elkapok' végre egyet. Ismét próbálkozom levadászni a remit, nekem ez is olyan meccsnek tűnik, amiben benne van a döntetlen. Jó, minden meccsben benn van, de itt reális. Ehhez képest a standard 3.25 helyett 3,75-öt kapunk rá, ami pedig még jobban tetszik, még erősebbé teszi a tippet.

Anglia elég jó helyzetben van, szerintem a remi belefér náluk a tervekbe. Nyílván egy győzelemmel bebiztosítanák a kijutást, de ha mégsem, novemberben majd lesz egy Málta elleni meccsük hazai pályán, és azt követően mennek az Észak-macedónokhoz. Ebből a három meccsből kell nekik biztos négy pont, amiből a hármat meg lehet majd szerezni otthon Málta ellen, szóval most az egy is megteszi.

Az olaszok sokkal nehezebb helyzetben vannak, hisz Ukrajna vélhetően megveri ma este Máltát, és így megszerzi a 3 pontot. Ezzel az olaszokat meg is előzi, ha Barelláék nem hoznak össze egy bravúrt. Viszont Olaszország még játszik majd novemberben Észak-Macedónia ellen, ahol Ukrajnát visszaelőzheti, és akkor az utolsó körben az ukrán-olaszon eldöntik, melyik lesz a 3. és melyik jut ki automatikusan.

Az olasz-angol 1-2-ről bennem az a kép élt, hogy egy piszok jó meccs volt. Viszont a statisztikákat böngészve rájöttem, hogy nem volt az olyan jó meccs, csak sikerült nyerni a lapokkal, így evidens, hogy az speciel nekem egy jó meccs volt. De jobban megnézve a számokat, azért űrfocit nem hozott.

Én azt érzem, hogy bár a győzelem lenne az igazán jó mindkettőnek, ettől függetlenül döntetlen a tippem. Az olasz csapat nem fog nyíltan játszani, azzal szerintem magukat végeznék ki. Jó kis 'tipikus' olaszos focit várok, valamit a régiből. Anglia meg úgy lesz vele, hogy jó lenne nyerni otthon, de nem minden áron.

Anglia - Olaszország: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp