Bevallom, azért picit gondolkodtam, hogy nevezzem-e a tippet, vagy sem. Végül úgy döntötte, hogy gyáva majom nem érdemel banánt alapon megteszem.

Több oka van, az egyik ilyen ok, hogy két igencsak hasonló tudású, kvalitású csapat feszül itt egymásnak. Nem kell hozzá nagy jóstehetség, hogy e kettő közül csak az egyik fér majd fel a dobogóra a szezon végén. Aztán látva a Mosonmagyaróvár eddigi játékát, közel sem biztos, hogy a Loki lesz az!

De miért over? Azért, mert feszült meccset várok. A Mosonmagyaróvár elég céltudatos csapatnak tűnik, és egész biztos, hogy a céljuk a dobogó. A Fradi elleni szűk zakót leszámítva mindenkit megvertek, még a Győrt is, ami egy óriási siker, egy olyan győzelem, amely tuti erőt, önbizalmat adott ennek a csapatnak. Van egy olyan mesterük, Gyurka János, aki szerintem pont megfelelő stílusú mester, ezeknek a lányoknak pont ő kell. Karakteres, tanít, ha kell kemény, ha kell, akkor engedékeny. Viszont fegyelmet követel, és ez fontos. Egységes csapat, több lábon álló csapat, de védekezésben is erős. Ahogy erős tud lenni a DVSC is. Szilágyi mester a Váccal sokszor viccet csinált a kéziből. Kicsit olyan volt, mint az előző Bognár-éra a fociban Pakson. A Vácnál is vakon húztuk az overt. Itt Debrecenben viszont komolyabbak a célok, van BL is, szóval itt már a csapatával a védekezésre is figyel.

A Loki azért hátul tud kellően kemény lenni. Mindkét csapatnál vannak bravúrra képes kapusok. Ez szintén fontos, egy-egy bravúr, egy-egy ziccervédés egyrészt a kapus önbizalmát növeli,másrészt a lövő játékos önbizalmát rombolja.

Egyik csapat sem készült optimálisan a meccsre, ami miatt több technikai hibát várok.

Másrészt pedig a két együttes előző öt meccsén az 58 gólt egyszer sem hozták össze, szóval úgy vagyok vele, hogy talán most sem fogják.

Természetesen benn van, de úgy vélem, itt a 30-at egyik fél sem dobja meg. A Loki pedig tempót aligha fog erőltetni, hisz 21-én a BL-ben a Buducnostot fogadja, ami kulcsmeccs a továbbjutás szempontjából. Egy szó, mint száz, nálam ez under

Mosonmagyaróvári KC SE (n) - DVSC Schaeffler (n): Gólok száma - Felett/alatt tipp