Már a kilencedik forduló következik a Premier League-ben, és a Manchester United még nem aratott hendikepes győzelmet.

Adódik a kérdés: vajon a rettentő gyenge szezonkezdetet produkáló Sheffield ellen megtörik a jég és jönni fog a sima vendég diadal? Előbb-utóbb jönnie kell a hendis sikereknek, tavaly is sikerült a borzalmas start után valamennyire stabilizálni magát ten Hag gárdájának, de azért csodát nem szabad várni, a valódi fejlődéshez idő kell (ahogy pl. Artetának és Kloppnak is kellett). A Sheffield United azonban minden téren kellemes ellenfél lehet a Vörös Ördögöknek. Egyetlen pontot sikerült gyűjteniük a nyolc forduló alatt (ez az Everton ellen sikerült hazai környezetben) ezen kívül egy bravúros majdnem remi a City ellen ami a számlájukra írható, bár ezzel sokra nem mennek a Pengék. A sérültek is csak gyűlnek a csapat háza táján, így közel sem legerősebb összeállításukban léphetnek majd pályára a Bramall Lanen. Ez kiscsapatoknál értelemszerűen sokkalta nagyobb hátrány, mint mondjuk egy Unitednél.

Mert a vendégeknél is van sérült, nem is kevés. Ha ez nem lenne elég, a Sancho ügyre továbbra sem került pont, bár egyesek tudni vélik hogy a januári átigazolási ablakban véget ér nem túl dicső Manchester United karrierje az angol szélsőnek. Ugyanakkor reménysugár lehet Bruno Fernandes parádés formája, és előbb-utóbb Hojlund is termelni fogja a gólokat, eddig elég peches volt a dán e tekintetben. Ott van még a jó formával igencsak adós Rashford is, remélhetőleg ezen a meccsen ő is magára talál. Végső esetben majd beáll McTominay és szállítja a késői gólokat...

Ég és föld a két alakulat között a különbség, még ez a szenvedő United is simán guríthat hármat a borzasztóan gyenge Sheffieldnek.

Tipp: 1-4

Sheffield United - Manchester United: Manchester United által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp