Mire megy vajon az isztambuli pokolban a német rekordbajnok?

A vélemények megoszlanak. A bajor szimpatizánsok természetesen tükörsima meccset várnak, a Galatasaray szurkolói már minden boldogan beérnék egy döntetlennel is, a semleges szurkolók pedig gólokat várnak. Nem is véletlenül, ugyanis szinte garantálva vannak a találatok az összecsapáson, az 1X2 kimenetelt most nehezebb megjósolni, mint azt hogy overes lesz -e a meccs.

Furcsa egy helyzet ez, mert a Bayern egész jól muzsikál eddig a bajnokságban (veretlenül állnak) mégse teljesen elégedettek velük kapcsolatosan az emberek. A tavalyi hajszál híján begyűjtött bajnoki cím és a vezetőség alkalmatlansága rányomta a bélyegét a csapat megítélésére, de Tuchel nagyon küzd hogy ne vonja kétségbe senki szaktudását, és a bajnoki cím után a Bajnokok Ligájában is mernének nagyot álmodni. A United elleni 4-3 elég csalóka, ugyanis totálisan leuralták a meccset, aztán jött a Koppenhága elleni sovány győzelem, ahol már voltak gondok - ami a német bajnokságban is csakugyan előjött a csapatnál számos alkalommal. A védelem instabil, de a támadógépezet remekül működik: Kane egyre inkább beilleszkedett, de ha kudarcot vall a Coman-Sané duó mellett Tel is bármikor megvillanhat és hinthet egyet.

Ha a Galatat nézzük egyetlen rizikófaktora van a tippnek: Mauro Icardi. A törökök bombaüzletet csináltak tavaly a PSG-től 10 millió euróért megszerzett argentinnal, de bizonytalanná vált szerepeltetése, egy kisebb ínsérülést szedett össze, bár a 90+ percet lenyomta a Besiktas ellen, vágott is kettőt (a tavalyi szezon óta termeli bődületes tempóban a gólokat). Remélhetőleg összedrótozzák, de a müncheniek védelme olyan sebezhető, hogy még Icardi nélkül is vélhetően betalálnának a törökök (Mertens, Zaha és Ziyech is ott van még.)

Akár már az első félidőben beeshet ez a tipp, a 4-5 gól sem elképzelhetetlen a két remekül támadó gárdától.

Tipp: 2-2

Galatasaray A.Ş. - Bayern München: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp