Egész korrekt kis szorzó, és úgy vélem, nem is örödögtől való gondolat behúzni.

A S.C. Braga együttese a Napoli ellen kikapott az első körben, aztán az Union ellen javítani tudott. Nem is akármilyen feltámadás volt, 2-0-ról, gyakorlatilag a sírból hozta vissza a találkozót. Fociközhely top10, a 2-0 a legveszélyesebb eredmény, de igazából a 2-1 sem volt vesélytelen, mert a luzitán szépítő gól a reményt is visszahozta. A 2. játékrészben még kettőt vágott a Braga, ráadásul a győztes gól a meccs végén jött, ami az Uniont végleg a mélybe lökte, a Bragát felemelte.

A luzitánok elég jó ütemben fogadják a Madridot, hisz a Blancók a Barcelona elleni klasszikusra készülnek. Vagy legalábbis arra is. Vannak sérültek, Courtois, Militao például, ha mondjuk jön egy jokerként használt Nacho erre a picit feláldozható BL-meccsre, közel sem biztos, hogy egy motivált Braga elveszett lesz a pályán saját közönsége előtt.

A spanyol együttesnek amúgy is sok olyan meccse van, ahol kap egy ébresztő pofont, aztán utána kompenzál. Sociedad, Napoli, csak a közelmúltból meccsek, amelyeket hátrányból fordított vissza. Simán realitás itt is egy viszonylag gyors hazai gól, aztán a Madrid elöl annyira rossz nem lehet, akárhogy áll össze a kreatív zóna. Ancelottit ismerve óriási rotáció egész biztos nem lesz, meg nagyon valószínű, hogy le akarja rendezni a találkozót minél korábban, és majd úgy szedi le az ászokat szépen egymás után a 2. játékrészben. Én amondó vagyok, kis téten, közel 4.00-es oddson ez játszható tipp!

S.C. Braga - Real Madrid: Mindkét csapat gólt szerez - 1. félidő - Igen/Nem tipp