Ünnepnap a mai, piros betűs, vagy narancs-betűs, kinek hogy tetszik. Megújult a tippmixpro, és egész biztos, hogy ezt a tippet midnenki meg tudja játszani ott is, aki regisztrál, és elmúlt 18 éves.

A Fradi szezonja pocsékul indult, a Klaksvík elleni pofon(ok) azért nehezen emészthetőek voltak, de a csapat távol akarta látni magától Csercseszov mestert meg az orosz iskolát, és a terv sikerült. Azt követően a csapat megindult felfelé, és bár voltak ksiebb döccenők, azért most jó a Fradi. Az, hogy az NBI-ben milyen a motiváció, hogy nem mindig gálázik, az érezhető. tudják jól, így is-úgy is lesz bajnoki cím, hogy 9 vagy 19 ponttal előzik az aktuális másodikat, édes mindegy. A nemzetközi porond a mérce, és bár ez nem BL-nem EL, de simán EL-szintű ellenfelek, a Firenze és a Genk főleg. Ezek a csapatok BL-ben is megfordulnak úgy átlagban 4-5 évente, szóval erősek.

A Fradi az elmúlt években azt bizonyította nemzetközi szinten, nívós ellenfelek ellen is, hogy egy-egy gólra mindig jó. De akár többre is. Akár csak a magyar válogatott, legyen akármilyen csapat az ellenfél, 1-2 gólt mindig jön. Most is ebben bízom. Varga egy gólgép, nem csak a PSE-ben ontotta, ontja itt is. Nekem tetszik Abu Fani focija is, de sokat nyert a Fradi Ramirez visszatérésével is. Jut eszembe, hová lett Pászka? Na, de vissza a tipphez. A Fradi kontrái jók, de akár akcióból is képesek bármikor gólt szerezni. Stankovic is beválni látszik eddig, ahogy a pályán anno, itt is 1000 fokon ég, csak már a pálya mellett. Viszont a hátsó adogatás, ahogy a modern focit próbálja játszani a Fradi, akciót építeni hátulról, és nem előre bikázni őskori módon, az sokszor hibát szül. Még bátrabb magyar csapatok ellen is, hát még nemzetközi fronton, egy erős bajnokság erős csapata ellen. Láttuk már Dibuszt pánikban, amikor a tizenhatos előtt labdavesztés van, akár válogatott, akár Fradi. Úgy vélem, ez nem olyan meccs, ahol nagyon bekkelni kell. Simán reálisnak vélem, hogy félidőre mindkét háló zörren, és mivel viszonylag vaskos odds, kis téttel is lehet nyerni egy komolyabbat.

KRC Genk - Ferencváros: Mindkét csapat gólt szerez - 1. félidő - Igen/Nem tipp