A hétfő esti LaLiga találkozón két olyan együttes feszül egymásnak, amelyekre igaz, hátrébb vannak a tabellán, mint azt szeretnék. Ebből kifolyólag remélem, hogy tenni próbálnak azért, hogy előrébb kerüljenek. Ha annyi ütésváltás nem is lesz, mint a Berki Mazsi-Megyeri Csilla meccsen, azért itt is várok egy kis lüktetést.

A Granada hazai pályán játszik, ez máris ok, hogy gólra törő játékot mutasson be. A qva gyenge rigmust spanyolul biztos nem akarják hallgatni Uzuniék. Egyébként a helyezéstől függetlenül köszönik, jól vannak, az as-on pl. a fűnyírón bohóckodnak a srácok, szóval a pozíció pocsék, de a jókedv adott.

Az ellenfél a Villarreal, amely együttes, illetve inkább klub az anyagi biztonságot helyezi előtérbe. Szóval nem egy Barca, ahol milliárdok tűnnek el, itt a klubvezetés próbál stabilitást tartani. Így fordulhat elő, hogy előre van kalibrálva a minőség-vesztés, ugye Pau Torres, vagy Chukwueze eladása, de ezeket a spílereket értékesíteni kellett, hisz utána ingyen mentek volna...

Viszont nem is annyira ütőképes a Villarreal, mégsem mondom azt, hogy reménytelen focit játszik.

Nekem mondjuk picit öregecske, ilyen félig-meddig öregfiúk csapat, amikor pl. ott van Morales, Parejo, Capoue, Albiol, de ezek a focisták azért még egy Granada ellen tudnak alkotni. Capoue rengeteget melózik, Parejo lát a pályán, akárhány éves, Morales sebessége még mindig jó, és Sörloth meg egy bivaly. Moreno és Femenia támogatásával hozhat gólt félidőig ez a csapat, főleg hogy a Granada favágója, Gumbau eltiltott. Na, nem mintha a védekezés lenne az andalúz csapat erőssége.

A Villarreal is mattolható, Albiol és Mandi azért inkább a levegőben jók, de mindkét srác olyan, hogy bármelyik pillanatban benne van a baki lehetősége. A Granadánál üstökösként robban be Bryan, Callejón is érzi még a kaput azért, Alvaro sem rossz, Puertas sem, de eleve a Ganadánál nem az a gond, hogy kevés gólt lő, hanem az, hogy sokat kap.

Én bízom benne, hogy 46-48 perc alatt egy-egy dugó beficcen mindkét oldalon.

(Előző héten rendre szívtam az utolsó perces gólokkal, szóval ha ezek hosszú távon kiegyenlítődnek, most nem lennék szomorú, ha mondjuk egy 46. perces góllal jönne a tipp, de a legjobb lenne, ha mondjuk 20. perc után már csak a pénz kéne számolni. Őszintén szólva nem zárom ki)

Granada - Villarreal: Mindkét csapat gólt szerez - 1. félidő - Igen/Nem tipp