Az UEFA ökörködésének újabb lépcsőfoka volt a női Nemzetek Ligája sorozat létrehozása. Megjegyzem a férfi válogatottak sorozatának sem volt sok értelme. Viszont ha meccs lesz, fogadni is lehet. Már ahol, mert egy alter bet365 link azért nem ártana.

Rátérve a lényegre, a Portugália-Ausztria meccsen a tippem a kevés gól. Én bevallom, nálam a luzitán női válogatott be van skatulyázva, tipikus underes csapat. Ehhez képest az NL-ben két over van mögöttük, a gallok elleni 2-0-ás zakó után. Norvégiát otthon 3-2-re verték, ami egy egész meglepő eredmény volt, még akkor is, ha Norvégia legjobbjai távol maradtak a meccstől. Aztán jött az Ausztria elleni 2-1, ahol született ugyan 3 gólt, de azért nem feltétlenül volt abban a meccsben annyi. Egy tipikus brusztolós női meccs volt két azonos képességű csapat részvételével. Az első félidőben Ausztria lövésig sem jutott el, a luzitán lányok meg próbálkoztak párszor, de nem túl value lövésekkel. A második félidőben Portugália öngólt vétett, aztán jött egy Dunst gól Ausztria részéről, és onnan egyértelmű volt, hogy bekkelni kell, védeni a 2-0-t. A meccs utolsó percében Portugália szépített, és lett 2-1. Ugyanakkor ha nincs a peches OG, szerintem simán eljutnak végig 0-0-lal a lefújásig.

Portugália volt a vb-n is, történelmében először, és hozta is az undereket. Hollandiától 1-0-ra kapott ki, Vietnamot 2-0-ra verte. USA ellen 0-0-t hozott össze, szóval a védekezés az egy működő elem a játékukban évek óta.

Mindkét együttes célja a bennmaradás a legjobbak Ligájában, az első hely valószínűleg a 3 győzelemmel rajtoló gall lányoké. Ausztriának a remi nem is lenne rossz, hisz így H2H-t nézve azonos pontszámnál ők lennének jobbak. Norvégiával idegenben már remiztek, annyira nekik nem állna rosszul a széna. Egyébként pedig alapvetően ez az osztrák sem egy gólzsák csapat, a gallok ellen 1-0-ra kaptak ki, Norvégiával 1-1-et játszottak.

Pár napja találkoztak, egész biztos, hogy azt a meccset is felhasználták, hogy a másik együttest elemezzék, még nehezebb lesz a csapatoknak fogást találni a másikon. Rombolni mindig könnyebb, mint építkezni, szóval én undert várok, nálam az under szorzója nem 1.96 lenne, de inkább 1,69. Ki merem jelenteni, value szorzó, függetlenül attól, hogy jön-e

Portugália (n) - Ausztria (n): Gólok száma - Felett/alatt tipp