A Magyar Kupa aktuális körének sláger-párosítása, ez a találkozó, melyre a magyar foci fanok azért egész biztos oda kapcsolnak, amikor épp reklám van a Házasodna a Gazda 6. évadából, ahol a mai epizódban Anna is bemutatkozik. De lényegre:

A lényeg az, hogy az FTC benne van a mókuskerékben, és minden héten duplázik. Illetve a játékosok zöme, mert még a válogatottban is sokan szerepelnek az FTC-ből. Sok utazás, sok meccs, és a keret bár elég bő, azért estek ki kulcsemberek, aminek a Fradi úgy igazán nem látta még kárát, de előbb-utóbb fogja.

Varga nincs, érezhető is volt a hiánya, amikor nem játszik, hiába Abu Fani remek beadásai, Pesic meg kisLisztes messze nem az a kategória a levegőben, mint Varga. Azt az ütemérzéket tanulni nem lehet, valakiben vagy van, vagy nincs.

Ami a tipp egyik nehézségét adja, hogy a kezdőt nem ismerjük. Itt a guru nevű 'játékban' órákkal a meccs előtt kell beküldeni egy írást, ajánlót, elemzést, így a kezdőt nem ismerem. Azt sem, hogy Stankovic gondolkodása milyen. Mert amikor Máté bajnokin megforgatta a Fradit, annak csúfos pofon lett a vége. Bízom benne, hogy Mmaee ma pihenőt kap, azért amikor az ember ellenfél góljaira fogad, jobb, ha nincs Mmaee. Imádkozom, hogy Civic viszont legyen, mert ő sebezhető, ha játszik. Abban is bízom, hogy a középpályása kerülnek necces elemek, mint pl. Besic, aki nincs játékban, vagy Esiti, akinél a labdavesztés kényes területen szintén megszokott játékelem.

Az előző két FTC-Puskás meccsen félidőig kettőig jutott a felcsúti csapat, bízom benne, hogy most nem lövi el az összes puskaport a vendég együttes 45 perc alatt.

Biztosabb lenne a Puskás +1,5 gól, de úgy vagyok ezzel a tippel, hogy picike téttel is lehet nagyot kaszálni, ha pedig netán elmegy, azért mégsem bukunk vele olyat, hogy attól depresszióba kelljen zuhanni. Simán realitás, mert ha van vendég dugó félidőig, onnantól meg elvileg az idő a vendég csapatnak dolgozik, mert a fáradtabb együttes mindenképp a hazai. Még egy jó kontra a második félidőben, vagy egy jó pontrúgás, és máris pipa a tipp. Nyilván nem ennyire egyszerű, meg közel sem biztos, hogy annyira őszintén beleállnak, mégis úgy érzem, ez egy játszható opció.

Az biztos, hogy a Puskásnak nincs FTC-fóbiája, sokszor tréfálta már meg a Ferencvárost.

Ferencváros - Puskás Akadémia: Puskás Akadémia mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp