A Magyar Kupa egy meccset tartogat még számunkra ebből a körből. Okosan csinálták az okosok, hogy hagytak egy találkozót csütörtök estére is, így nem maradunk minőségi magyar foci nélkül.

Hagyok időt kacagni

Egyébként meg lehet nevetni, de a Paks csapata nem nevetséges. Bognár mester együttesének a gyomrát a Fradi által rúgott hatos sem feküdte meg, pedig alaposan 'bezabált a PSE a 45 perc alatt lenyelt hat gombóccal' Igen ám, de azóta 8 meccs veretlenül, a nyolcból pedig hetet behúzott. Utolsó 4 meccsen Kisvárda, ZTE, Mezőkövesd, Kecsó, szóval nem ép elit NBI-es csapatok, de ezeket is meg kell verni.

Hogy a Kupát komolyan veszi a PSE, nem lehet kérdés.Talán még komolyabban, mint a bajnokságot. Komolyan is kell, mert pl. a Fradit akár egy másik rivális is kiütheti majd, onnantól pedig a PSE egyből a sorozat egyik favoritjává lépne elő.

A gólszerzés megy, tény, hogy kevesebb gólt rúg a csapat, mint amikor itt volt Varga, Ádám, vagy kisBogesz, de kevesebbet is kap. Viszont az előző meccseken azért jöttek a kapott gólok, ZTE, M'kövesd és a Kisvárda is betalált, ugyanakkor mindig sikerült 'túllőni' az ellenfelet.

Kispesten a helyzet nem ennyire egyszerű. Kiesés, NBII, és ott a középmezőny. Viszonylag friss hír, hogy Pinezits mestert fenéken billentették, az MK meccsen Kamber vezényli a piros-feketéket. Csapatként annyira nem acélos a Kispest, ugyanakkor vannak olyan labdarúgói, akik egyet-egyet képesek villanni. A Paks csapata meg hiába játszik racionálisabb focit, mint Bognár első időszakában, azért mondjuk egy BKV ellen is 3-0, vagy 4-0 után is mentek előre a további gólokért.

A Honvéd otthon egy gólra jó lehet, de az a PSE, amely formában van, az NBI-ben is oktat, azért valószínűleg megveri ellenfelét. Az, hogy a Paks gólgazdag meccset játszik és nyer, az nem lenne egyedi eset.

Nagyjából reális szorzó, ha nem is 10/10-es tipp, közepes erősségen nálam játszható.

Budapest Honvéd FC - Paksi SE: Paksi SE nyer, és mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp