Hét közben Romániában is kupáztak a csapatok, és egy fájó vereségnek köszönhetően eldőlt, hogy az elmúlt két év kupa győztese idén már a negyeddöntőbe se fog tudni bejutni. A vereség ténye azért is fájó, mert egy gyengébb képességű, második ligás csapat ellen sikerült kikapni, ami után újból felröppentek a hírek az öltözőn belüli konfliktusokról. Bár sok minden nap világot látott a román sajtóban DIószegi László rendben tette a fejeket, elárulta, hogy valóban vannak öltözőn belüli csoportosulások és ő is érzi, hogy széthúzás van a keretben, de egy újabb több órás beszélgetés után arra jutott, hogy sikerült összehozni a feleket és reméli ez a hétvégi meccs eredményén is látszani fog.

Liviu Ciobotariunak két meccse van, hogy meggyőzze a vezetőséget, hogy alkalmas az edzői poszt betöltésére, vagyis az edzői képeséggeivel láthattuk a szezon elején, hogy nincs probléma, viszont az öltöző egyben tartása egyenlőre túl nagy falatnak bizonyul számára, ami egy mai vezető elengedhetetlen tulajdonsága kéne, hogy legyen.

Petrolul Ploiesti az idei szezonban stabil csapat benyomását kelti, stabilan hozza a pontokat, viszont a Sepsi OSK az idei rossz teljesítményével is mindössze két pontra van a vendég együttestől. Nagyon súrú a középmezőny, az 5. és a 11. között mindössze három pont a különbség ezért nagyon fontos, hogy egy csapat megnyerje ezeket a 6 pontos mérkőzéseket.

Nagyon kell a győzelem a Sepsi OSK-nak, hazai pályán, elnőki felhivásra minden bizonnyal sokan kilátogatnak a mai mérkőzésre, hogy támogassák szeretett csapatukat. Nehéz mérkőzés várható a Sepsire de bízom benne, hogy hazai pályán be tudják gyűjteni a három pontot.

ACS Sepsi OSK Sfântul Gheorghe - Petrolul Ploieşti: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp