Magyaros napot tartanak Szófiában és én egyúttal ezzel a hullámmal tartok igazi magyar teniszdrukkerként. Ám a tippeim nem csupán szívből szólnak, meggondoltan is reálisnak érzem mind Marozsán, mind Fucsovics győzelmét.

Fábiánra már tegnap megírtam a várakozásaimat, Fucsovics marit pedig viheti a lendület a felszabadultság érzése, azzal, hogy újra a TOP50 tagja, jelenleg a 47. a legfrissebb ATP kiadott hétfői ranglistáján.

Az első fordulóban a francia Atmane ellen kicsit akadozott a játék, de bemelegedett a végére marci, így a jelenlegi éllovas magyar teniszezőnek sikerült a visszavágás a segoviai júliusi vereségért.

A második körben az osztrák Rodionov érkezik, akinek szintén láttam a tegnapi meccsét és szó szerint szenvedett a Lucky Loser kártyával érkező, kihidrogénezett hajú amerikai Moreno de Alborannal szemben. Az első szettet szűken hozta tie-breakben, majd pont fordítva a tengeren túlinak sikerült egy tie-breakben egyenlítenie. A mérkőzés során akadtak break labdák, a meccs végén Moreno de Alborannak 4:3 -nál volt szinte meccslabdának beillő break labdája, ám nem élt vele, utána pedig ezt kihasználva a lélektani megzuhanást sikerült valahogy továbbjutnia Rodionovnak, a találkozón összesen azt az egy break pontot kihasználva (9 volt összesen a meccsen).

Ezt a Rodionovot, aki távol van a legjobbjától és egy három órás gyürkőzés után áll oda a pályára, ezzel szemben Fucsó csak másfelet nyomott le, Fucsovics szintjével illik lenyomni. Nem lesz egyszerű, de, ahogyan Atmane ment a levesbe, úgy TOP50 -es szinttel Rodionovot is megtudja oldani Marci.

Fucsovics, Marton - Rodionov, Jurij: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp