Egy érdekes összecsapással folytatódik a BL csoportköre az "A" jelű csoportban, hiszen a dán "kis csapat" az angol "nagy csapattal" találkozik a negyedik fordulóban.

Azért tettem idéző jelbe a csapatok megnevezését, ugyanis az előző meccsen sem úgy tűnt a mérkőzés képe, ahogy előzetesen lehetett volna várni a mérkőzés kimenetelét, ugyanis a MU feketebárányai szállították a győzelmet a vörös ördögöknek, nevezetesen először Maguire góljával sikerült vezetést szerezni, majd a mérkőzés utolsó percében a mostanában Twitter celeb Onanának sikerült büntetőt hárítania, és így sikerült mindhárom pontot otthon tartania a Manchester Unitednek.

Koppenhága már az előző BL szezonban is nagyon jól tudott szerepelni hazai pályán, hiszen a City, Dortmund, Sevilla trióból egyik sem tudta győztesen elhagyni a pályát, míg mindössze a Dortmund volt képes egyetlen gól szerzésére, a többiek gólt sem tudtak szerezni. Tekintve, hogy az odavágók során, idegenben is egy ikszes meccset hoztak le a MU ellen, ahol a végén hatalmas pechel nem sikerült ikszre hozni a meccset, ha tudják hozni azt a szintet otthon minden esélyük meg lesz a pontszerzésre.

Manchester Unitednél továbbra sem lehet látni merre tart a csapat, az elmúlt időszakban nem volt egy olyan meccsük, amelyen magabiztos játékkal sikerült volna behúzni a győzelmet, pedig volt egy két könnyű meccsük is. Vagy egy szöglet utáni kavarodás, vagy egy átlövés jelenti az egyetlen esélyt a MU gólszerzésére. Ten Haag alá volt téve minden is, legtöbb játékos az ő ajánlására érkezett, úgy, hogy lassan a kifogások elfogynak.

Egy masszív, hazai pályán jól szereplő csapat fogad, egy győzelmi kényszerben lévő, formán kivűli csapatot, itt szerintem van esély a hazai pontszerzésbe, de ennél a tippformátumnál még egy egy gólos MU győzelem is a tétünk visszatérítését jelenti.

FC Copenhagen - Manchester United: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp