Előszeretettel tippelek a Liverpool kupa meccseire, legyen az liga kupa vagy Európa liga, viszont az eddig sorozatosan tippelt Liverpool elleni hendiről át kell térjek a mindkét csapat gólt szerezz opcióra, ugyanis azt vettem észre, az nagyobb százalékban bejön, és én is jobban tudok örülni egy egy Liverpool gólnak.

Jelenleg 9 ponttal magabiztosan vezeti a csoportot a Liverpool, mai nap akár a csoportelsőséget is bebiztosíthatja Klopp gárdája, ugyanakkor úgy gondolom sokkal fontosabb a hétvégi Brentford elleni találkozó, tekintettel, hogy az előző fordulóban pontokat hagytak a frissen feljutó Luton otthonában.

22 fős kerettel utazott el a Pool Franciaországban, van egy pár hiányzó, ugyanis Robertson hosszú sérüléséből lábadozik, Van Dijk lebetegedett, Gravenberch egy kisebb térdsérülés miatt maradt otthon, míg Curtis Jones a combhajlitójával bajlódik. Pár fontosabb sérült mellett jó lenne elkerülni az alapemberek kockáztatását ezen a mérkőzésen, ugyanakkor szinte biztos, hogy lesz az alapcsapatból is pár ember a kezdőben, s mivel a perememberek is kreativitásban az ilyen bizonyítási meccseken extrákat szoktak húzni ezért a vendég gól gond nélkül kellene jöjjön.

A hazai gól pedig a magasra tolt vendég védelem miatt elvárható, ugyanis a B kerettel is az alaptaktikát játszatja Klopp, ami magas letámadás, gyors labdaszerzésre alapul, viszont ha egy ember is elcsúszik, könnyen a védelem mögé tudják juttatni a labdát az aktuális ellenfelek, amiből rendszerint gólt/gólokat kapnak ezeken a meccseken.

Egy hazai pályán lévő, bízonyitani akaró francia csapat, és egy felforgatott, már-már továbbjutó Liverpool meccsén a GG mellett teszem le a voksom.

Toulouse - Liverpool: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp