Menj biztosra majom! Menj biztosra majom! -mondja egy hang a fejemben, és igaza van. Kb., ha lehetne 1.01-es szorzóra elemzést írni a guruban, az is elmenne most, de nem adom fel!

A lényeg, a tipp origója, mozgatórugója egyértelmű. Hétvégén az AS Roma a Lazio ellen játszik bajnokin. Ennyi, igazából minden további karakter felesleges, és ha én lennék a te helyedben, aki most olvas, nem is mennék tovább, hanem irány a használt fogadóiroda, és durr.

Az AS Roma ráadásul piszkosul kényelmes helyzetben van, hisz három meccséből egészen pontosan hármat nyert az EL-ben, így 9 ponttal szinte továbbjutó. A római együttes mögött a Slavia 6 egységgel, szintén elég jó helyzetben.

A Sheriff és a Servette 1-1 ponttal a 3. és a 4. helyen, igazából az első kettő és az utolsókettő csapat között 3 forduló után óriási különbség alakult ki.

Ha az AS Roma szempontjából nézem, van 9 pont, egy remivel lenne 10. Így a Slaviát is tartaná, de akár egy továbbjutás is összejöhetne, ha a Servette és a Sheriff remizik. Lényeg a lényeg, szerintem az AS Roma ha tehetné, írná alá a döntetlent, és el sem utazna.

A Slaviának sem rossz az iksz, persze még jobb a győzelem, de az én tippembe az is belefér. Én azt várom, hogy az AS Roma alibizik egyet, náluk a fókusz egészen biztos a hétvégi derbin van. Nagyon fontos meccs, eleve derbi, másrészt csatlakozást kell találni az élmezőnyhöz, azt pedig csak 3 ponttal lehet. Úgy vélem, egy tartalékos, takarék lángon pislákoló AS Roma utazik a Slaviához, amely pedig akár meg is csaphatja a vendég együttest.

Slavia Prága - Roma: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp