Tökön szúrom magam, ha ez sem jön! Persze nem komolyan, de tényleg egy olyan tipp, amiben megint bízom. Mondjuk volt ez így az elmúlt napokban, de ez a november annyira kuka, eddig, hogy ennek előbb-utóbb fordulnia kell

Szóval Bilbao-Celta, jó kis északi futball, és mint ilyen, erősen fizikális csatát várok. Egyik fél sem az a joga bonitót erőltető társaság, célfocit játszik mindkettő, és a cél a három a pont. Más kérdés, hogy szerintem a Celtánál a cél inkább az, hogy valahogy a döntetlent csípje meg, az is elfogadható lenne jelen helyzetben.

A Celta helyzete olyan, mint az én novemberi gurum, Totál szenvedés, küzd az elemekkel. Ahogy tőle Fortuna, úgy a Celtától a sporik vettek el, tényleg a Betis-t volt szokás szivatni az előző idényekben, de ami a Celtával történik, na az kemény. Legutóbb biztos láttátok, Iago Aspas mérgében a VAR monitort is felborította :D Nem csoda, még jó, hogy nem a 4. játékvezetőt :D

Kevés a gyűjtött 7 pont, de amit a klub mond, hogy idén minimum 6-8, de egyes számítások alapján 10 pontot vettek el tőlük a sporik, az igaz.

A Bilbao pedig elég jó idényt fut, és ami aggasztó a Celta számára, otthon 2-4 gólokat lő. Épp ezért gondlom én, hogy a Celta egy dolgot biztos nem akar, teret adni Inakinak és Nicónak. Ha előttük nincs tér, amit be tudnak futni, akkor a Bilbao akár gondban is lehet. Így viszont, hogy Perez és Mingueza nem fog előre szaladgálni, így a Celta támadásaiban sem lesz erő. Bamba vagy Larssen tudna gondot okozni, mivel de Marcos azért már kevésbé gyors, fizikálisan is erősebb, nagyobb a két Celta spíler, de ha de Marcost meg is firkálják, Paredes, Vivan még mindig besegít, vagy ha rajtuk is túljutnak, akkor egy válogatott kapus még mindig háríthat.

Az előző négy idényben ez a tipp 7-szer jött volna, egyszer pedig pushra tették volna a srácok. Bízom benne, hogy a papírforma under.

Athletic Bilbao - Celta Vigo: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp