Már napokkal ez előtt is nézegettem ezt a meccset, aztán vagy a lustaság okán, vagy nem is tudom miért, de tologattam magam előtt, mint a 'nemakarom' feladatokat. Persze tudtam, hogy előbb-utóbb úgyis a gondolatok megosztása fog jönni.

Tegnap, amikor néztem az FTC és a Genk meccsét, jött a végső lökés, de este már lusta voltam írkálni. A végső lökés, amikor Mmaee megsérült, jól odatapostak neki. Mmaee sérülése duplán fájt, mert amíg a balga FTC emberhátrányban volt 2-3 percig az ápolás miatt (és készült a csere), addig a Genk gólt lőtt. Egy momentum, ami mondjuk a továbbjutásba kerülhet. Tanulópénz? Lehet!

Kicsit nekem Mmaee olyan az FTC-ben, mint mondjuk Orbán a válogatottban. Ha nincs, egyből jön a baj. Nem is tudom melyik válogatott meccs volt, ahol Orbán lecserélése egy pár perc múlva gólt hozott az ellenfélnek.

Ha nincs Mmaee, jön a Vidi gól. Sőt szerintem akár a Vidi-gólok, mert a fehérváriak tényleg kezdenek egy normális csapatra hasonlítani. Végül is ideje, hisz minőségi focisták NBI szinten.

A Fradi túl van terhelve, ez nem vitás. Próbál rotálni Stankovic, egész biztos, hogy lesz a védelemben is rotáció, de a fáradtság az látható. A Genk, előtte a Puskás és a Kecsó is lőtt gólt a 2. félidőkben a Fradinak. Úgy vélem, a fittebb Vidi is megteheti, amely tényleg elkapott egy zöldhullámot. Viszont a Fradi csak a Fradi, azért a lőtt gól is benne van, akár a cserebogár Lisztes révén.

A tipp egyetlen problémája, hogy a Vidi amíg otthon 20 gólt vágott, idegenben 4-et. Mégis úgy érzem, az, hogy most 5 bajnokiból 4-et behúztak, az erőt ad nekik. Ha mondjuk Mmaee kiesik a Fradi védelméből, az nem csak Vidi-gólt érhet, de Vidi pontot is. Egyébként az utolsó 3 H2H meccsükön volt gólváltás a 2. félidőben, mi tagadás, bízom benne, hogy ez a széria most tovább húzódik. Közel 3-mas szorzón nekem megér egy patront

Ferencváros - MOL Fehérvár: Mindkét csapat gólt szerez - 2. félidőben - Igen/Nem tipp