Egyenlő erők harcának lőtték be a fogadóirodát a román bajnokság 16. fordulójának nyitó mérkőzését, pedig a jelenlegi forma, a csapatok ereje inkább a vendégek felé billen, emiatt is megyek rá a vendég pontszerzésre.

Sepsi OSKnál továbbra is megy az adok kapok, a remek szezon kezdet után továbbra sem akar összeállni a dolog, sokan mondják edző kérdés van, mások a játékosok közötti ellentétekben látja a hibát, én azt érzem, hogy valahol mindkét fél is hibás az eddig elért eredményekért. Botosani és Iasi elleni meccseken úgy tűnt sikerült kijönni a gödörből, de az azt követő liga kiesés és a múlt hétvégi Petrolul elleni iksz ismét megzorgatta a vészharangot. Az az igazság, hogy nem csak arról tudunk beszélni, hogy nem mennek be a helyzetek és balszerencsés lenne a Sepsi OSK, hanem egyszerűen a játékban sincs elképzelés, nehezen tudnak helyzetet kialakítani, ziccerek kialakításában pedig egyszerűen nullák, legtöbb esélyük fix fázisok után és átlövésekből van.

A vendég vasutas bukaresti csapat köszöni szépen jól megvannak jelenleg. Előző két fordulóban a két bajnokesélyes csapatot megverni, nevesítve a jobb erőkből álló Krajovát, és Gigi Becali féle FCSB-jét is sikerrel tudták lenullázni. Ennek a két győzelemnek köszönhetően, illetve, annak hogy a CFR már sokadszorra sem képes élni az élen álló csapat botlásával, két pontra megközelítették az első helyet és ha a téli szünetig az éllovas csapatok nyomában tudnak maradni, akkor úgy mehetnek el vakációzni, hogy itt bizony tavasszal akár meglepetést is tudnának okozni.

Összesítve van egy több sebből vérző hazai csapatunk és egy önbizalomtól duzzadó vendég csapat, nálam itt vendég pontszerzés várható.

ACS Sepsi OSK Sfântul Gheorghe - Rapid Bucureşti: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp