Nincs a legjobb formában a Manchester United, de legalább kiszámítható a csapat. Amikor jobb csapattal találkoznak azt a meccset elvesztik, de az alsóházi csapatok ellen nem nagyon hibáznak. 6-0-5 ös mérlegük jelenleg a 8.helyre elég ami azért a Vörös ördögök és szurkolóik számára komoly csalódás. Ezen ma viszont jó esélyük lesz javítani, vagy legalábbis egy lépést tenni az ügy érdekében. A hétközbeni Bajnokok Ligája meccsük nem sült el jól, de még nincsenek reménytelen helyzetben. A dán kirándulás alkalmával hiába vezettek több alkalommal is, Rashford hülyesége után nem bírták az emberhátrány okozta nyomást. A hajában nem csupán 2, hanem végül 3 értékes pontot engedtek ki a kezükből, így csalódottan térhettek haza. Szomorkodásra viszont eddig volt idő hiszen most egy könnyen nyerhető meccs elé néznek. Az Old Traffordon mindig jobb esélyekkel indulnak még ha az eredmények (3-0-3) nem is ezt igazolják ebben az idényben. A hiányzóik továbbra is Shaw, Diallo, Martinez, Sancho és Casemiro lesznek. 1962 óta az első alkalom lehetne a mai hogy egymás után három hazai meccset bukik a csapat, de ettől ne féljünk.

A Luton ugyanis bár a keret értékéhez épest jól teljesít, összességében messze elmarad szinte bármelyik csapattól. A Nottingham elleni pontszezésük is Fortunának volt köszönhető, az pedig hogy a Liverpool ellen majdnem nyertek, de még a döntetlen is szintén mázli kategória volt. Szobiék ugyanis gólokkal vezethettek volna már a félidőben, de valahogy semmi sem akart bejönni, majd a Luton szerzett gólt a semmiből, de azt gondolom két pontot jogosan vett el tőlük a sors a hosszabbításban. Sérültjeik nekik is vannak: Andersen, Burke, Berry, Potts és Lokonga is maródi.

A két csapat utoljára itt több mint 30 éve találkozott. Három alkalomból természetesen mindig a United győzött, ráadásul mindig minimum 4 góllal. Ezt ma ne várjuk, de két gólt közzé tehetnek Rashfordék, félidőben már kezükben tartva a gyeplőt.

Várható kezdő 11-ek:

Onana; Wan-Bissaka, Varane, Maguire, Dalot; McTominay, Eriksen; Pellistri, Fernandes, Rashford; Hojlund

Kaminski; Kabore, Mengi, Lockyer, Osho, Doughty; Barkley, Nakamba, Chong; Adebayo, Morris

Tipp: 3-1

Manchester United - Luton Town: Félidő/Teljes játékidő - HT/FT tipp