A hétvégén igazi kézidömping, EHF Kupa is rajtol, Challenge Cup szintén, bár az nem érdekel mindent, és szombaton a BL-ben is mgyaros nap, három együttesünk is pályán. Időben első a Fradi - MKS Zaglebie Lubin csata, ahol a Fradi papíron óriási favorit.

Papíron, mert a szorzója 1.01 és 1002 között változik, aztán abból kiindulva, hogy a Budaörs csapatát is hajszállal verte, én már semmin sem fogok meglepődni.

A Fradi annyira hektikus idényt fut, játékosok jönnek-mennek (Despotovic), aztán Bordás is létszámon felüli lett, Ő kölcsönben Vácon pattogtat. Aztán volt itt edzőcsere is, és ha úgy nézzük, még a szezon derekán sem igen járunk.

A Fradi egy fura csapat, lehetne jó is, de valahogy nem az. Néha védekezik, de inkább nem, és ami elképesztő, hogy olyan csapatok, melyek elvileg 15-20 góllal rosszabbak, mint egy jó FTC, meccsben vannak a Fradival. A Kozármisleny 15 perc alatt dobott szerintem nekik annyi gólt, ami ehhez a tipphez kell. De a Kisvárda, melynél undersebb csapat a világon nincs szintén elment 14-ig, a Budaörs 17-ig jutott. ami meg kb tendencia, hogy a kicsiknek egész sok gólt enged. Márpedig ha úgy nézzük, a BL-ben a lengyel csapat 'kicsinek' számít. Ugyanakkor van itt pár pályafutása csúcsán túl lévő lengyel lány, akik azért remek játékosok. Ha hagyják őket, gólokat fognak dobni.

A jövő héten a Fradi a Győrrel játszik bajnokit, viheti az amúgy sem csúcsponton lévő fókuszt. Tényleg úgy vélem, a lengyel csapatnak veszíteni valója nincs, bátran játszhatnak, és az FTC-nek azért lehet gólokat dobálni.

Ferencvárosi TC (n) - MKS Zagłębie Lubin (n): MKS Zagłębie Lubin (n) által szerzett összes gól száma - elsõ félidõ - Felett/alatt tipp