A magyar bajnokságban szombaton este Újpest FC - Puskás Akadémia mérkőzést rendeznek. A találkozón két olyan együttes találkozik (ez szép volt majom), amelyek a dobogó valamelyik fokát kinézték, és arra pályáznak. Az Újpest végre idén normális csapatnak tűnik, jól összerakott együttes egy rendes edzővel. Örülhetnek a Celebek, viszont annak aligha, hogy a Freadi elleni 3-0-ás pofon után egy kisebb saller a Fehérvártól is jött. A Vidi elleni 2-1 aligha ízlett a lila-fehéreknek, egy újabb pofon, zsinórban a harmadik az meg végleg nem jönne jól a válogatott szünet előtt.

A Puskás Akadémia bajnoki meccseit nézve a helyzet hasonló, mert 3-4 körrel ez előtt az UTE és a Felcsút is nyert, ám legutóbbi két meccsét a Felcsút is döntetlenre adta. A DVSC és a DVTK a keleti piros-fehérek ellen csak 1-1 pontot csorgott le, az meg nem sok.

Abban bízom, hogy jól megtolja a két együttes ezt a találkozót, és ugyanúgy nyíltan, győzelemre játszik.

Bevallom, a tipp alapja a jelen mellett a múlt, én ezzel a párosítással az elmúlt pár évben szépen nyertem. Az overek elég szépen jöttek, legutóbbi három találkozójuk rendre 6 gólt hozott.

Játszottak ezek ketten pár éve még 5-4-et is, szóval van gól ebben a párosításban. A Puskás az FTC ellen is bizonyított idén már kétszer, egyszer nyert még a bajnokin a Máté-féle FTC ellen, aztán a MK meccsen is 2-2-re hozta a 90 percet. Gruber és Colley remek játékos, gólerős játékos, az Újpestben pedig Csoboth a playmaker, Morschel és Tajti is érti a focit. A színes bőrű légiósok is hasznosak, szóval bárhogy nézek erre a párosításra, ha úgy igazán beleállnak, itt lesznek gólok.

Újpest FC - Puskás Akadémia: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp