Utolsó mérkőzés a válogatott szünet előtt a csapatoknak, mindkét fél szeretné begyűjteni a pontokat, ezért benne van a meccsben egy jó kis adok-kapok.

Liverpool egy kisebb gödörbe került az elmúlt két mérkőzés alapján, hiszen először a Luton otthonában szenvedett majdnem vereséget, míg csütörtökön a Toulusenál már nem sikerült visszajönni a mérkőzésbe. Két teljesen különböző mérkőzésről beszélhetünk, mert míg a Luton ellen a rengeteg kihagyott helyzet bosszúlta meg magát, addig a Touluse megérdemelten verte meg Kloppékat, igaz hozzá kell tenni, hogy az számukra egy sokkal fontosabb meccs volt ami a kezdők kialakításán is látszott. Mai mérkőzésen a Liverpool középpályája lesz szűkös, mivel McAllister négy sárgás eltíltását tölti, Jones kidölt egy rövid időre, míg Gravenberch játéka kérdése. Szobo kezdése megkérdőjelezhetetlen, míg mellette Endo és Eliott kaphat szerepet, vagy akár Gakpo is visszább húzodhat középre.

Remek formában, kipihenten várhatja ezt a találkozót Thomas Frank csapata, három meccses győzelmi szériából érkeznek és volt bő egy hetük készülni a Liverpool ellen. Remek kis csapat ez a Brentford, évek óta bizonyítják, hogy PL szinten alacsony bérkerettel is oda lehet érni a TOP10-be, sőt teszik ezt élvezhető, szép játékkal. Az eddigi négy közös találkozójukon kétszer is meg tudták lepni a vörösöket, igaz azokon a meccseken ők voltak hazai pályán, viszont most a heti egy meccses ritmus előnyükre vállhat, hiszen míg ők múlt szombaton játszodták az utolsó meccsüket, addig Kloppéknak 7 napon belül ez lesz a harmadik találkozójuk.

Liverpool rendszerint hátrányba kerül az idei szezonban és abból próbálnak visszajönni, s mivel egy szokatlan, új középpálya lesz ma felrakva a hazaiknál, az amúgyis veszélyes Brentford kontrák ülni tudnak, nálam ezen a meccsen a mindkét csapat gólt szerezz opció játszik.

Liverpool - Brentford: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp