Sajnálatos módon a magyar harmadosztály mérkőzéseiről ismét lemaradt a játék partnerirodája, de nem maradunk magyar foci nélkül, mert akkor csippentünk egy okosságot a második vonalból. Itt a Merkantil Bank Liga a 15. fordulójához érkezett és ebből a fordulóból a HR-Rent Kozármisleny - Aqvital Csákvár találkozó hazai esélyeire hívnám fel a figyelmet, egész baráti oddson. Mióta Kisvárda az első osztályban játszik, azóta kicsit hűtlen lettem a másodosztályhoz (belátható időn belül fog ez változni), de a Szpari meccseit kiemelten figyelem, ezért bizonyos történésekkel még így is tisztában vagyok a mezőnyt illetően. Azzal feltétlenül tisztában vagyok, hogy a 'Misleny - Csákvár találkozó a középmezőny élcsapatainak a rangadójává nőtte ki magát, hisz a 6. helyezett látogat a 4. helyezetthez. Gondolom ennek köszönhető a hazai győzelem viszonylag magas oddsa. De azért azt se felejtsük el, hogy az elmúlt 14 forduló alatt azért markáns előnyt épített ki magának a mostani pályaválasztó, melyet tovább növelhet.

Múltjából fakadóan elég vegyes a megítélése Aczél Zoltánnak a hazaiak trénerének, de egy tény megkérdőjelezhetetlen személyével kapcsolatban, érti a focit. Legalábbis erre enged következtetni a kozármislenyi kispadra a nyáron reaktivált edző mostani eredménysora. Aczél az általa jól ismert játékosokat összegyűjtve egy olyan együttest hozott össze mostanra Baranyában, melyről meg sem mondanánk, hogy az előző szezonban a kiesés ellen küzdött. Csapata eredményességében fő szerepet játszik Kirchner Krisztián a maga 8 találatával, de Vajda Roland játéka mellett sem mehetünk el szó nélkül. Ha Ők ketten jól játszanak, akkor szinte garantált a hazai győzelem.

Ha már a kiesést emlegettük, akkor a mostani vendégeket is meglegyintette az előző szezonban ennek a szele, de éppen időben, az utolsó fordulóban sikerült meghosszabbítaniuk másodosztályú tagságukat. Ehhez képest egész jól teljesítettek eddig Tóth Balázs tanítványai, de azt azért ne felejtsük el megemlíteni, hogy a 6. helyezett Csákvár és a 15. már kieső helyen lévő Tiszakécske között mindössze hat pont a különbség. Tehát nekem az jön le velük kapcsolatban, hogy a tavalyihoz viszonyítva jobb, de nem elég meggyőző csapat idén a Csákvár. Jobbára szűk egygólos győzelmekkel és szűk egygólos vereségekkel értek el idáig ahol most tartanak és most azért egy markáns, győzelemre törő ellenfélhez látogatnak.

A válogatott mérkőzések miatt a másodosztály is pihenőre vonul egy kis időre. Ezt is szem előtt tartva én hazai győzelmet várok ezen a találkozón.

Kozármisleny - Csákvár TK: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp