Ázsiában megkezdődik a világbajnoki selejtezősorozat második köre, ami már csoportkörös szakasz, ahonnan az első két helyezett együttes léphet majd tovább a harmadik körbe. A csoportban még Kína és Thaiföld szerepel, nehéz megmondani, hogy Dél-Korea mellett melyik együttes juthat majd tovább ebből az C jelű négyesből.

Dél-Koreának nem, Szingapúrnak viszont selejteznie kellett a csoportkörbe jutáshoz, Guam válogatottján keresztül jutottak el idáig. Kettős győzelemmel és 3-1-es eredménnyel múlták felül ellenfelüket, és megkapták az esélyt arra, hogy mutassanak valamit a 3 nagyobb válogatottal szemben. A hazai együttes a 24.-, míg a vendégek a 155.helyen állnak a világranglistán, így a szorzók is jól mutatják, hogy mennyivel esélyesebbnek számít a dél-koreai válogatott.

A szingapúri válogatott keretében van egy-két külföldön szereplő játékos, Európában viszont egy játékosuk szerepel csak. Mindenki Ázsiában játszik, a legtöbben Szingapúrban, de Thaiföldről és Indonéziából is hívtak meg játékosokat. Ezzel szemben a dél-koreai keret tele van Európában játszó tehetséges labdarúgókkal, ilyen Son a Tottenham játékosa, Hwang a Wolvesé, Kang-in Lee a PSG-ben, míg Kim a Bayern Münchenben játszik az idei szezonban.

A tippem az, hogy sima győzelmet fog aratni ma a hazai pályán szereplő Dél-Korea, nem engedheti meg magának a csapat, hogy ellazsálja a mérkőzést. A csoport leggyengébb ellenfele ellen minden koncentrációra szükségük lesz, nagyon nem mindegy, hogy milyen gólkülönbsggel nyernek ma. Erőfitoktatásra számítok és legalább 6 dél-koreai gólra.

Dél-Korea - Singapore: Dél - Korea által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp