Örülünk, hogy végül magyar válogatott meccset nézhetünk csütörtök délután, ugyanis sokáig kérdés volt lesz-e mérkőzés csütörtökön, végül lesz, lehet gyülekezni a barátokkal a kocsmába, vagy a nappaliba a családdal, mivel hosszú idő után nagy várakozás ővezi a válogatott meccseket.

Ezt nagyon jól tudja Marco Rossi is és a játékosok is, viszont ezt a terhet legtöbbször remekül viselik, sőt nagyon nagy kedvel és ambicióval várják a nemzeti összetartásokat, mivel nagyon jó a légkör a játékosok között. Ez a csapat kohézió az, ami miatt jelenleg ott tart a magyar válogatott ahol, és úgy tudnak kifutni bármelyik meccsre, bármelyik ellenféllel szemben, hogy lesz keresnivaló.

Ez a meccs a hazaiaknak lényegében tét nélküli, és ahogy megrendezésre került a találkozó nem is érdemelnének semmit ezen a találkozón. Magyar válogatottnak viszont tétje van, hiszen 1 pontra a biztos EB szereplés, viszont én ennél többet látok célként kitűzve, és amíg van esély, hogy az EB sorsolást első kalapból várhassa a Marco Rossi féle csapat, addig menni kell, hajtani kell és mindent meg kell tenni, hogy a jövő évre egy jobb kalapbeosztást el tudjanak érni, hiszen láthattuk az előző két EB-n, hogy milyen benne lenni egy halálcsoportban, jól szerepelni és mégis idő előtt kiesni.

Bár sok a sérült jelenleg meg van a szükséges keretmélység, hogy egy Bulgária szintű ellenféllel szemben pótolni lehessen a hiányzó játékosokat, úgy hátul mind elől.

Szerintem Marco Rossi is őrül a lehetőségnek ha már megadatott, és az első kalap lehet az egyetlen célkítúzés a hátralévő két meccsre, amihez szükséges a hátra maradt 6 pont begyűjtése.

Bulgária - Magyarország: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp