Alex Petkov, aki a bolgár-magyar meccs végén öngólt vétett, ezzel pedig egy nemzetet tett boldoggá. Több millió embert. A magyar együttes így az utolsó körtől függetlenül kijutott az Eb-re, ami valljuk be, jó dolog.

Az első öt meccsen tényleg azt érezhettük, hogy nekünk van egy kiváló csapatunk, amely tényleg ütőképes, viszont az utolsó két találkozón kis időutazásban volt részünk, hisz az én generációm azért úgy nőtt fel, hogy a csapatunk nem annyira erős. Litvánia ellen lajbi, aztán a Bulgáriában mutatott förtelem, na az tényleg a korábbi évtizedek magyar válogatottját idézte.

Viszont a hajrá nekünk jött ki jól, Litvániában is volt gólunk a végén, most pedig szintén, Petkov csodás öngólja Eb-kijutást ért.

Az látszott, hogy három kulcsemberünk nélkül nem vagyunk jók. Sallai bontásai, lövései hiányoztak, Csoboth más kaliber. Varga szintén nagyon hiányzik, akár FTC, akár válogatott. Orbán pedig még jobban hiányzik, mint bárki, hisz a bolgár-litván tandemtől kaptunk 2-2 gólt, és ebből a négyből úgy hármat kerülünk el, ha Orbán a pályán van.

Viszont most sem lesz. Nem lesz már Kerkez sem, aki bár hibázott legutóbb, azért szintén szívét-lelkét kiteszi mindig. A játékosaink nem igazán vannak játékban, Szalait sem lehet igazán kiemelni, nagyon benne van most a hiba, mert nem tiszta fej.

Montenegró helyzete tiszta, ha a saját feladatukra koncentrálnak, nekik nyerni kell. Aztán hogy a bolgárok nyernek-e Szerbiában, az kétséges, de az meg nem rajtuk áll. Úgy vélem, itt nem azt látjuk, mint a Montenegró-Magyarország meccsen, hisz ott egyik fél sem akart többet a 0-0-nál. Itt most gólokat várok, én picit arra számítok, mint ano azon a görög-magyar 4-3-mon, hogy kiszakad a gólzsák.

Mióta a két együttes a vaskos 0-0-t összehozta, azóta Savic-ék és mi is betaláltunk minimum egyszer minden meccsen. A széria folytatódik, és a 2.00 mint odds, szerintem szép ide.

Magyarország - Montenegró: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp