ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, végre megtaláltam. Vagy mondhatnám heuréka. Úgy vélem, hogy a Lubin minimum 12 góltragaszt a félidőig.

Hogy tippeltem-e hasonlót az előző meccsükön? Igen. Megszívtam? Igen! Hogy házhoz megyek-e a pofonért, az kiderül, de úgy gondolkodom, hogy:

A Fradinak a héten a kulcsmeccs a Győr elleni volt, amit bármily meglepő, de kb. hiba nélkül hozott le. Bűnrossz volt az ETO, Oftedalék ovis kiscsoportra hasonlítottak a Fradi mellett. Bölk feltámadt, Lekic reneszánszát éli, működött a Fradi. Viszont az fix, hogy ott a koncentráció a csúcson volt, itt most nem vagyok benne biztos.

Aztán utazni is a Fradinak kellett, szóval ez is biztosan kivett, bár így, hogy nyertek, az tuti ad lökést a csapatnak. Szerintem overes találkozó lesz, mert az FTC lányai érzik, hogy ezt a Lubint képesek túldobni, ha kapnak 30-at, képesek lőni 40-et.

A Lubin meg igazából az esélytelenek nyugalmával játszhat, olyan gondolatok, mint továbbjutás, nem nagyon nyomja agyon őket.

Azt látni kell, hogy ez a lengyel csapat folyamatosan veszi fel a BL-ritmust.

-Első hazai meccsen félidőben a Ljubjana ellen 6 gólt lőttek félidőig.

-Második hazai meccsükön már 9-ig jutottak a Vipers ellen

-Harmadik haza találkozójuk pedig már 14 Lubin gólt hozott, amit a dán Esbjerg ellen hoztak össze.

Ha azt nézzük, a fejlődős az látható. Az elején nem igazán érezték ezt az egészet, de szépen lassan beleerősödnek, és ha nyerni nem is fognak ma, azért egy kissé dekoncentrált FTC ellen fognak gólokat dobni.

MKS Zagłębie Lubin (n) - Ferencvárosi TC (n): MKS Zagłębie Lubin (n) által szerzett összes gól száma - elsõ félidõ - Felett/alatt tipp