Észak-Macedónia és Anglia egy olyan Eb-selejtezőt játszik, amely nem oszt, nem szoroz. Nagyjából senkit sem érdekel, talán még a két nemzet szurkolóit sem igazán, mert aki a focit szereti, inkább néz egy ukrán-olaszt, ahol van tét.

Én fogadtam az Anglia-Málta meccsre, a Málta 2,5 lövés felett opció 1.85-ért került ki, meg a Málta SOT 0,5 felett 1.80-ért. Utóbbit végül cash outoltam, viszont előbbi olyan tükörsima volt, hogy nagyon. Vagy a 20. percig követtem a kis grafikát a bet365-ön, ott Angliának még lövése sem volt.

Ha otthon akkora elánnal játszottak, olyan motivációval, akkor mit fognak alkotni Észak-Macedóniában? Én attól tartok, semmit. Illetve pont ezt várom.

Ezek a semmire sem jó meccsek, mert az Eb még piszok messze, közben a klubfoci még megy javában, bajnokik, BL, és ezek a válogatott meccsek azért szedik az áldozatokat. Most épp a spanyoloknál a Barca-játékos, Gavi dőlt ki, elvileg keresztszalag-szakadás, az idényének vége. Az Eb-jének lőttek, a karrierjének meg ki tudja...

Egész biztos, hogy a hír eljut az angol játékosokhoz is, de tudják ők, hisz profik. Nem fognak megszakadni, hogy nyerjenek, amikor fixen csoportelsők. Tényleg egy Málta ellen sem szakadtak meg, szóval nem akartak ők olyat gálázni, mint a franciák.

Észak-Macedónia meg túlélésre játszik, hisz az első összecsapáson Angliában 7-0-ra nyertek Kane-ék. Ez biztos egész friss emlék még sokaknál, szóval olyan bunkerezést várok, hogy ihaj. Az angolok majd tologatják a semleges zónában a labdát, de ennyi. Egy-két összejöhet, pontrúgás, tizi, de olyan nagy hajtást egyik oldalról sem várok. A macik egy jó 0-0-nak is tudnának örülni, de talán már annak is, ha nem kapnának megint ordas nagy pofont. Elnézve az angolok motivációját, ez inkább 0-0, 0-1 szagú találkozó.

Észak-Macedónia - Anglia: Gólok száma - Felett/alatt tipp