Felfokozott hangulatban várhatják a hazai szurkolók a Manchester United elleni mérkőzést, ami az elmúlt napok döntése idézhet elő, ugyanis 10 pontos pontlevonással sújtották az Evertont, mivel túl nagy minuszba kerültek az elmúlt három évet figyelembe véve.

Első sorban, ha lehet ilyent mondani, a legjobbkor jött a pontlevonás az Evertonnak, hiszen ígyis bőven meg van minden esélyük a kiesés elkerüléséhez, mivel az alsó házban 5 jóval gyengébb csapat küzd az utolsó helyek elkerüléséért. Mutató jóval jobbak, mint a tavalyiak, már-már felső házas számokat hoznak, egyedül az eredmények maradtak el idáig. A szurkolók is nagyon készülnek a mai meccsre, hiszen 38 000 ezer piros "CORUPT FA" papír lesz kiosztva a nézők között, amit bevonuláskor fognak felemelni.

Ez a Manchester United továbbra sem áll össze, az eredmények még is jönnek a bajnokságban, ami Ten Haag állását képes ideig-óráig megtartani. Teli volt a szociális felületek azzal, hogy az 5 meccses mintát nézve a MU a legjobb formában lévő csapat, hogy Ten Haag első 50 meccsén mennyivel, jobb mutatókkal bír, mint Klopp, vagy éppen Arteta, éppen arról nem esett szó, hogy az idei évben 2 gólos előnnyel még egy meccset sem sikerült lehozniuk, illetve a -3-as összesített gól különbségük mindössze a 11. az Evertonnal karöltve. Sérülésekkel továbbra is hadilábon áll a MU az idei szezoban, s míg McTominey a csapat házi gólkirálya minden sorozatot figyelembe véve, addig aligha dédelgethetnek BL helyes álmokat.

Guardiola remekül motivál "ha mindenki ellenünk, mi akkor is itt leszünk" szituációkban, most adott ugyanaz a helyzet az Evertonnál is, ráadásul hazai pályán, egy névileg nagy csapat ellen karaktert mutatni. Nálam ez a mérkőzés 1X.

Everton - Manchester United: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp