Elég komoly kis mérkőzés vár ránk vasárnap délután. A Premiershipben a Tottenham egy olyan idényben alkot nagyot, ahol előzetesen az is benne volt, hogy összeomlik. Kane távozott, viszont jöttek kevésbé nagy nevű, de remek alkotóelemek, és egy olyan edző, aki egyrészt jó, másrészt valahogy illik ide.

A Tottenham mintha egy teljesen más csapat lenne így Kane nélkül, még jót is tett a klubnak, hogy nem mindent neki kell megoldani. A csapat a 4. helyen áll, a válogatott szünet előtt a Chelsea elleni pofon és a Wolves elleni 2-1-es vereség nem jött jól, de ebben a ligában nem lehet komolyabb győzelmi szériákat építeni. Ott az élmezőnyben 1-1 pont van csapatok között, igazán jól tehát csak a győzelem fizet.

Ami az Aston Villát illeti, szintén jó idényt fut, de ez annyira nem meglepő, erős a keret, jó játékosokat sikerült idecsábítani, és Emery sem egy rossz edző. A két klub egymás közvetlen riválisa, hisz a cél a top4. A Man. City mellett talán az Arsenal és a Liverpool még biztos befutó, aztán hogy még ki fér oda, talán pont ezek a H2H meccsek döntik el.

De miért iksz? Egyrészt mit tagadjam, elsősorban a szorzó miatt. Az átlag 3.20-3.30 helyett 3.90, ami egy igen jó odds. a két csapat hasonló erősségű, és hiába játszott eddig kevés döntetlent a londoni és a birminghami csapat is, ez igazából nem sokat jelent.

Az edzőknek volt idejük felkészülni a másik csapatból, épp ezért simán lehet, hogy nem nagyon lesz megtalálva a győzelemhez vezető út. Sonék pedig bármennyire otthon játszanak, szinte egy komplett csapatra való hiányzója van a hazai együttesnek. Eltiltások és sérülések miatt minimum 5 fix kezdő hiányzik majd. Épp ezért a Tottenhamtől óvatos focit várok, az Aston Villának eleve megy a kontra, és Bissouma valamint Sarr is vélhetően nem a pályán, csak mellette lesz ott.

Négyes szorzó mellett én azt mondom, hogy van ebben érték. Ráadásul élesben még végig sem kell várni a végét, 80-85. percben akár cash outtal is lehet operálni, vagy ha netán a végjátékra fordulva valamelyik egy góllal vezet, még mindig él a remény, hogy jön a tipp.

Tottenham - Aston Villa: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp