Lehet, hogy nagyon mellélövök a tippel, mert lehet, de nagyon bízom benne, hogy nem.

Mi ugrik be nekem jelenleg, ha a Villarreal-t hallom. Az, hogy a védelme pocsék. Átjáróház. Pau Torres hiánya érződik, az eddig bekapott 24 gól a harmadik legtöbb a ligában. Hiányzik most Foyth is, Mandi is, szóval az a védelem erősebb szerintem nem lesz, mint amit eddig láttunk. Cuanca és Albiol hibagyűjtemény, és Foyth helyett egy olyan spíler, akinek alig van játékperce a ligában. Na, nem mintha Foyth nem hibázott volna idén sokat. Viszont a lőtt 18 gól meg kevésnek nem nevezhető, az egy igen erős átlag a ligában jelenleg. Persze kellenek a gólok, mert a csapat általában az eredmény után fut, aztán ha kinyílik, az hoz lőtt gólokat, meg még több kapott gólt, hisz amúgy is szellős a védekezés.

Az Osasunáról mi ugrik be? Az, hogy amíg a gyapjasfejű Aridane ott a védelem közepén, a levegőben az egyik legellenállóbb csapat volt a ligában az Osasuna. Nagy mák, hogy Sötloth nincs, de mondjuk Moreno fejjátéka sem rossz, sőt! Morales, Moreno, Baena, vannak ott veszélyes elemek a Villarreal csapatában, és igazából az Osasunára is igaz, ami igaz az ellenfélre, hogy a védekezést illetően sokat gyengült erre az idényre.

Nekem ehhez a tipphez simán elég, ha csak az egyik fél betlizik, márpedig az elég valószínű, hogy 45 perc alatt valamelyik kapu hálója zörren. Lassan jön a büntető is, 15 bajnoki óta nem ítélt büntetőt de Burgos, most simán benne van ez is. Eleve merem gondolni, hogy mindkét csapat nyerhetőnek érzi a meccset, hisz jól tudja, az ellenfél erőssége idén nem a védekezés. Ha nem csak cirógatni akarják egymást, itt jönni kell a gólnak/góloknak már az első félidőben. Azt nem hiszem, hogy a 13. és 15. helyen állva a 0-0-t fogják őrizgetni.

Villarreal - Osasuna: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp