Kezd kilábalni a gödörből a Sepsi OSK a hat meccses bajnokságban elszenvedett, vereség sorozatból, és újra belátható pontszámon belül került a play off-ot érő, első hat hely valamelyike.

Volt itt minden a Sepsi OSK háza táján, amit egy spanyol szappanoperából is csettintve fogadnának az ilyen fajta kavarást előnyben részesítő kritikusok: vereségek okozta edző kérdés, ittasan a brassói éjszakában vezető és lebukó Sepsi játékos, csapaton belüli klikkesedés, ami mind kihatott a teljesítményre. Diószegi László klubelnök kezébe kellett vegye a dolgok alakítását, többször is leült a vezetőséggel, stábbal és játékosokkal megbeszélni a történteket, és sok román tulajdonossal ellentétben, nem a könnyebb megoldást kereste, vagyis az edzőváltást, hanem kijelentette, hogy az edző munkája ideiglenesen megmarad, és elsősorban a játékosok mentalitásán vár változást, ha pedig nem lát pozitív irányba történő elmozdulást, akkor elsősorban télen a keretben lesznek nagy mozgások.

Játékban még ha nem is feltétlen látszik a javulás, de legalább a helyzetek megvoltak az előző meccseken, közvetlen rivális ellen tudtak pontot elhozni, és a védelmet az elmúlt két mérkőzésen nem érheti kritika, mivel nullára tudták lehozni az előző két meccset és nagyon kevés helyzetet tudtak engedni az ellenfeleknek.

A "kisebbik" krajovai csapat idén is a kiesés elkerülése ellen küzdhet, a direkt kiesést minden bizonnyal elkerüli, hiszen a Dinamo és a Botosani nála jóval gyengébb játékerőt képvisel, de ahhoz hogy az osztályozó mérkőzést el tudja kerülni nagyon nagy javulást kellene bemutasson.

Egy hullámzó, stabil alsó házi csapat ellen a vendégeknek úgy gondolom kötelező a pontszerzés, hiszen egy győzelemmel mindössze 2 pontra lennének a play off helyektől, nálam ez a meccs x2.

U Craiova 1948 SA - ACS Sepsi OSK Sfântul Gheorghe: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp