Tovább menetelhet a Klaksvík a nemzetközi porondon! Anno a Ferencváros ellen indultak meg még a nyáron és bármilyen hihetetlen, azóta sem találtak legyőzőre hazai környezetben. Ehhez képest most itt a Slovant adják favoritnak, ami szerintem egyszerűen téves elgondolás.Láthattuk, hogy többször is le lett becsülve idén a feröeri bajnok, azonban ez többször is túlzó volt a bukik részéről és most is hasonló érzéseim vannak ezzek a találkozóval kapcsolatban.

Tény: a Slovan a továbbjutásért küzdő csapat és magasabb az értéke a sokat nem mondó Transfermarkt alapján. Ennek ellenére már hazai pályán is megszenvedtek a feröeri ellenféllel, miután hátrányból kellett fordítaniuk a meccs hajrájában. Most egy döntetlen is elég lehet nekik, ha megelégszenek a továbbjutással és hagyják a Lille-nek a csoportot. Az utolsó fordulóban a franciák otthon fogadják majd a Klaksvíkot, míg szlovák - szlován párharc lesz a másik meccsen. Elég valószínű, hogyha ebben a körben nem tud előzni a Slován, akkor be kell érniük a tabella második helyével.

A Klaksvík zseniális ebben a szezonban. Jövőre újból ott lesznek a Bajnokok Ligájában és lassan az első fordulós kiemelésük is meglehet. A hazai bajnokság már végetért, így most játsszák az utolsó meccüket ebben a naptári évben hazai közönség előtt. Ne feledjük el, hogy a csoportkör során már megverték az Olimpia Ljubljanát 3-0-ra, illetve a Lille-lel is ikszeltek.

Ehhez vegyük még hozzá, hogy sorban a Ferencváros, a Hacken, a Molde és a Sheriff sem tudta őket legyőzni. Ezen eredménysor tudatában én itt nyugodtan behúznám az 1X-et.

KI Klaksvik - Slovan Bratislava: Dupla esély - Dupla esély tipp