Sokak által halál csoportnak nevezett "F" jelű csoport méltő a nevéhez, hiszen 4 forduló után meglepő módon a Dortmund vezeti a csoportot 7 ponttal, míg az őket követő ellenfelek mind 1-1 pontra vannak lemaradva az előttük állótól, ennek köszönhetően, még bármelyik csapat kieshet de ugyanúgy tovább is juthat.

A két csapat előző mérkőzése egy nagyon feltűzelt Newcastlet és egy mondhatni nagyon meglepő sima angol sikert hozott. Azon a mérkőzésen remekül át tudott szellemülni a Eddie Howe csapata a szurkolók által feltűzelt állapotba, remekül működött a magas letámadás, és minden szerelést gólként ünnepeltek. Ugyanakkor ezen a mérkőzésen az angolok a lehető legjobb felállásukat tudták feltenni, ez pedig a mai mérkőzésre már korántsem lesz igaz. Válogatott szünet előtt, mikor a Bournmeouth otthonában kaptak ki simán 2-0ra Trippier összeszólalkozott a nézőkkel, akik bírálták kedvenceiket, a szélsőhátvéd, jogosan, a rengeteg sérültre hivatkozott. Ez a mai meccsen sem lesz másképp, hiszen 10 sérülttel utaztak el Párizsba, és egy ilyen vékony keret enniy sérülttel az egy frontos harcra is kevés, nem hogy a kettőre.

Párizs ezzel szemben egy önbizalom növelő 5-2es Monaco veréssel hangolt a nagyon fontos BL meccsre, Mbappe-Dembelé páros remekül tud együtt működni, és szépen gyártják a gólokat, illetve ami az előző meccsen a hazai szurkolók jelentette plusz a Newcastlet segítette nagy mértékbe a párizsi fanatikusok is bőven képesek hazai pályán letenni a szükséges háttér támogatást.

Ezen a meccsen a hazai pálya előnye és a vendégek rengeteg sérültje miatt a hazai győzelem felé mozdulok.

Paris SG - Newcastle United: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp