Erős szorzót adnak a Feyenoord duplára, ez bizony value bet.

Kezdjük az előző találkozóval: fordított pályaválasztással az Atlético Madridnak sikerült ugyan otthon tartania a három pontot, de vért izzadt a csapat. Griezmann és Morata akkor remekelt, de Wellenreuther a Feyenoord hálóőre pocsék napot fogott ki (azóta már a kezdőből is kikerült), ráadásul Gimenez eltiltás miatt nem léphetett pályára a hollandok együttesében. Egyértelműen rá építik a gárdát, ha ő nincs jönnek a gondok, de még így is majdnem sikerült a németalföldi pontrablás, sokkal több helyzetet dolgoztak ki a spanyoloknál. Azóta a mexikói visszatért, és szépen termeli is a gólokat: legutóbb (most szombaton) az Excelsiornak hintett egy mesterhármast. A Bajnokok Ligájában sem igazán találnak fogást rajta, bár még csak két gólos, kettő mérkőzést kénytelen volt kihagyni, így ma növelheti góljai számát. Egy jó BL szerepléssel simán megválthatja a jegyét a Premier Leaguebe, a hazai meccseken meg különösen jól megy Santiagonak. Otthon egyébként is nagyot mennek a piros-fehérek: 20 gól hat találkozón.

Az Atlético Madridnak jól megy a szekér, de nagyon függ a csapat Griezmann jó teljesítményétől, szerencséjükre idén úgy tűnik állandósítani tudja a jó játékát a francia, a BL-ben és a bajnokságban is sok gólt szerez. A spanyol pontvadászatban tartják a harmadik pozíciót, de kérdés mennyire tud több fronton teljesíteni a csapat, azért egyáltalán nem olyan nagyok a merítési lehetőségek, mint arra szükség lenne.

Hazai pályán a Feyenoord annyira bivaly (augusztus elején kaptak ki otthon legutóbb), és Gimenez annyira hasít, hogy még a jó formát mutató Atletico is csak asszisztálni fog a hollandokhoz, akiket ráadásul a visszavágási vágy is bőven fűt, a már említett előző meccs miatt. Az Atletinek hosszú távon is terveznie kell, lehet egy botlást most belekalkuláhatnak Simeonéék.

Tipp: 3-1

Feyenoord - Atlético Madrid: Feyenoord által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp