Azt vettem észre magamon, hogy mostanában a Guruba megpróbáltam ráállni egy olyan 4-5 csapatra s csak az általuk játszott meccsekre tippelek különböző kimeneteleket, több kevesebb sikerrel, ugyanis az utóbbi időben eléggé elpártolt tőlem a szerencse, de ma ezzel a tippel ismét javítani szeretnék.

Hétvégén is a Manchester United ellen mentem az Everton ellen, s jött a szokásos MU-mák, egy szépségdíjas ollózással a harmadik percben ami az egész meccs képét befolyásolta, majd a már szokásosnak mondható rengeteg Everton kihagyott helyzet, és egy jogosan megítélt MU büntető eldöntötte a három pont sorsát már a három pont elején. Na de a BL más kávéház, ez a "gép" ami Ten Haag csapatának a PL-ben folyamatosan ad, a BL-ben folyamatosan elvesz, éppen ezért található a csoport utolsó helyén és a sorsolásuk is irtó nehéz, hiszen a Galatahoz nem szórakozni járnak a csapatok, és az utolsó fordulóban a Bayern Münchent fogadják.

Ezzel szemben a Galata már letudta a Bayern elleni kötelező köröket (bár nem a legszerencsésebb a 3.-4. fordulóban letudni velük ezeket a meccseket) de az utolsó két meccsen nálam ők a legesélyesebbek a továbbjutó második hely megszerzésére, hiszen náluk van a hazai pálya előnye, illetve a MU-t továbbra is rengeteg sérülés hátráltatja.

Előző meccsükön egy nagyon élvezhető, adok-kapokba ment bele mindkét csapat, ahol a törökök jöttek ki jobban, viszont xG-be egy 2-2 körüli eredmény kellett volna kijöjjön. Tekintve a rengeteg sérültet, az eddigi meccseiket, ma is egy élvezhető sok gólos találkozóra van kilátás számomra.

Galatasaray A.Ş. - Manchester United: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp