Ennek a tippnek egy Facebook oldal bejegyzése, nevezetes a "Tükörszélső" nevü FB oldal, miszerint ki kell emelni a Real Madrid 3. számú kapusának eddigi teljesítményét.

Thibaut Courtois már a szezon elején kidőlt szinte az egész szezonra, míg a helyére hozott Kepa pár hete tette oldalvonal mögé magát, ennek köszönhetően lehetőséget kaphat a fiatal ukrán Lunin kapus.

Sérüléseknek köszönhetően a Real védelme sem teljesít a legmagabiztosabban, hiszen 17 kisérlet talált kaput, ahol 4,6-os PSxG jött össze, ami annyit jelent, hogy szinte 5 gólnyi helyzetet dolgoztak ki Luninnak, amiből mindössze két gólt kapott. Ezek az adatok azért sokatmondóak, mivel hosszú távon kiegyenlíti az éppen alul vagy felül teljesítő görbét. Tekintve, hogy a Realnak ez már szinte egy tét nélküli mérkőzés, hiszen 2 meccsel a csoportkör vége előtt 5 ponttal vezetik a csoportjukat, benne van, hogy a védelem ismét kihagy, s nem fog tudni Lunin mindent is megfogni így a Napoli gólja hamar megeshet.

Hazai pályán pedig a Real szinte kivétel nélkül gólt szerezz, legyen az a legerősebb kezdő, vagy éppen félig felforgatott kezdő 11. Bellingham játéka az elmúlt időszak kihagyása miatt ma szerintem megkérdőjelezhetetlen, az ő játéka pedig garancia a Real gólra az idei szezonban.

Realnak az ikszre kell törekednie, Napoli pedig meg kell próbáljon gólt szerezni és minél jobb eredményt elérni a Bernabeuban, ezáltal is megkönnyítve saját maguknak a dolgát, hiszen ha a Braga ma megveri az Union Berlint, akkor egy nagyon kiélezett mérkőzés várható az utolsó fordulóban a portugálok ellen. Itt nálam GG várható.

Real Madrid - Napoli: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp