Két dolgot utálok igazán, az egyik a káposztás cvekedli, a másik a döntetlenre való fogadás. Ellentétben az elsővel, a másikra rápróbálok néha, az elsőből elég volt egy az életben. Szóval Real Madrid - Napoli döntetlen. Sok minden szól mellette, meg persze ellene is, ezeket teszem mérlegre.

Mellette szól, hogy jó az odds. A Napoli nem egy kutyaütő csapat, szóval ha van három esély, ahol egyik esély 4.00, az nálam majdnem a value kategória.

Ok-ok, a Real Madrid az nem egy csapat a sok közül, viszont Vinicius Junior nem játszik, talán a kreatív zóna legpengébb játékosa. Belleingham apróbb sérülése miatt talán nem fog úgy fickándozni, Joselu meg azért jobban tartható, mint Vini, vagy akár korábban Benzema.

Eleve jó a Nápoly védelme, otthon a Madriddal igazából totál egálos meccset játszottak, sok mutatóban még jobbak is voltak, mint az xG, csak a focit gólra játsszák, abban pont a Blancók voltak jobbak.

A Real Madrid egy döntetlennel is fixen csoportelső, tehát kardjukba Modricék sem dőlnek, ha nem sikerül este nyerni. A remivel pont maguk mögött tartják a Nápolyt biztonságos távolságban. A Napolinak mennyire jó az iksz, meg mennyire nem, az függ a másik meccstől is.

A Napoli ma fixen csak győzelemmel jut tovább, ami akár össze is jöhet, de úgy gondolom, nem fog. Egy jó remi benne lehet, az a Real Madridnak sem fáj, és értékes pont az olasz csapatnak is. Főleg akkor, ha a Braga-Union meccs eredménye X vagy 2-es lesz. Egy remivel a Madrid fixen csoportelső.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy a hétvégén Oshimenékre az Inter vár, aztán még december 8-án a Juve elleni bajnoki. Zsinórban így ez a tripla, az nem gyenge. Úgy vélem, egyik csapat tolja majd 100%-on, A hazaiaknak tökéletes az iksz, a Nápolynak meg akár tökéletes is lehet, ha az Union pontot szerez a Braga ellen. Közel 4.00-es szorzón ebben van ráció, ráadásul hazai oldalon nincs a két kezdő kapus, Militao sem, Camavinga sem, szóval fontos elemek estek ki a védekezésből, épp ezért nem kötelező majd fejetlenül menni előre.

Legfőbb indokom a szép szorzó, és a Napolit tartom annyira erős csapatnak, hogy egy döntetlent összehozzon Madridban.

Real Madrid - Napoli: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp