Ha Liverpool és hétközi kupa meccs akkor nálam bizony jöhetnek a gólok, ráadásul mindkét féltől, hiszen az amúgy sem a legstabilabb védelemmel rendelkező Klopp csapat még egyet teker szokás szerint a rota kapán és jöhet egy remélhetőleg gólokban gazdag mérkőzés ismét.

Előző fordulóban meglepően sima vereséget szenvedett a Touluse otthonában a Liverpool, és bár a végén szinte meg lett az egyenlítés, a VAR stáb másképp gondolta, ezért a továbbjutás még nincs meg Kloppéknak, de ma minden bizonnyal megoldhatják a továbbjutás kérdését, sőt szerencsés esetben akár az első helyet is bebíztosíthatják.

Az osztrák csapat a csoportkör feléig csak vereségeket szenvedett, de az előző körben hazai pályán meglepően simán verték a belgákat, ezáltal nagy segítséget adtak a Toulusenak továbbjutás szempontjából. Már az első meccsükön a Liverpool ellen is látszott, hogy van bennük potenciál, hiszen sikerült megszerezniük a vezetést a Liverpool ellen. Meglehet még számukra is a továbbjutás, meg kell próbálniuk pontokat elhozni az Anfieldről, nem lesz könnyű, de kis szerencsével megoldható feladat, viszont ehhez gólt-gólokat kell szerezni, mert az Anfielden a Liverpool nagyon ritkán hozza le rúgott gól nélkül.

A hazaiaknál Kelleher kezd a kapuba, mivel Alisson lesérült a hétvégi derbin és 2-3 hétig kiszorult a keretből, a védelemben szokás szerint jöhet az a kettős aki a hétvégi meccsen pihent, valamelyik szélen pedig egy ifiből előhúzott tini, már csak a bizonyítás végett. Középen szintén a PL-ben kevés lehetőséget kapó Eliott, Endo szerepelhet míg harmadikként bekerülhet a már-már kezdő 11 tagjaként számon tartott Gravenbergh. Míg elől Diaz-Gakpo kettős mellett a kedvenc fiatalom Ben Doak bolondíthat.

Mindkét csapatnak szüksége van a három pontra, a Linzbe látok esélyt, hogy az Anfielden is betaláljon, illetve a hazai gól nem kéne kérdés legyen ezen a mérkőzésen. Bár ekkora szorzót nem szoktam játszani a GURU-n belül, ma mégis megpróbálom, mert látok benne potenciált.

Liverpool - LASK Linz: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp