Vasárnap a dán csapatra egy könnyed átmozgató edzés vár, Chile ellen lépnek pályára Hansenék. Vasárnap este, remek időpont a gálára, szórakozzanak a nyugdíjasok, hisz arrafelé inkább az öregek 'sportja' a női kézi.

Chile nem tartozik a kemény csapatok közé, semmilyen értelemben. Nem fizikális, tehát szó nincs arról, mint pl. Kongó esetében, hogy ott a falba nem szívesen keres rés az ember, mert könyököt vagy öklöt talál az orr. Chilében azért nem igzán nőnek nagyra az emberek, ez pedig egyből egy olyan hátrány, amit nehéz kompenzálni. Nem is sikerült, Románia is akkor dobott gólt, amikor akart, és akkor szerzett labdát, amikor akart. Volt a román csapatnak 61 lövése, abból szerzett 44 gólt. Magas szám mindkettő.

Dánia talán még dinamikusabb, és elvégre is otthon játszik. Szerbia ellen elég nehéz szülés volt a siker, ez az általam előre lesajnált szerb csapat az első 30 percben küzdött becsülettel, de a 2. félidőre elfogyott.

Azt várom, hogy itt a dánok a teljes keretet használják, és mindenki megmutatja majd magát. Gyakorlatilag lényegtelen, kik is lesznek a pályán,hisz a dánok 50. játékosa is jobb, mint a chileiek MVP-je.

Valószínű, ha már 44-et dobtak a román lányok, ezt a dánok szeretnék überelni. Chile gyengécske, szerintem a dánok nem tudnak annyira dekoncentráltak lenni, hogy a 43-mat ne hozzák össze. Szerintem itt a cél a gála, a szórakoztatás lesz, totál felesleges arra használni a meccset, hogy figurákat gyakoroljanak, hisz más egy chilei védekezés, egy-egy kilépés, mintha mondjuk majd a románok ellen kell megoldani. Más sebesség, más fizikum, más dinamika, és akkor még nincs szó a képzettségről. Románia úgy dobott 44-et, hogy a 2. félidőt csak elalibizte, ezt szerintem otthon a dánok nem fogják maguknak megengedni.

Chile (n) - Dánia (n): Dánia (n) által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp