E találkozó kapcsán a legnagyobb hibaszázalékkal dolgozok, azaz az underek közül a legmegengedőbb határt választottam ki. Egyrészt a hét első tippje legyen nyertes, másrészt jobb a biztos profit, mint a bizonytalan.

Hogy mennyire jó a tipp, majd kiderül, de én itt olyan 45-50 góllal számolok. A csoportban ez a meccs a továbbjutásért megy, ahogy azt várni lehetett, mindkettő két zakóval érkezik.

Undert várok, mert mindkét együttesben benne vannak a hibák. Argentína csapata hazai bajnokságban edződő játékosok mellett spanyol légiósokkal van tele. A spanyol női kézi elég underes, hosszú akciókat vezetnek, sok passz réskeresés, próbálják a falat mozgatni, nem a skandináv stílust erőltetik.

A kongói csapat tipikus afrikai csapat. Rengeteg hibával játszik, zavaró problémák, technikai hibák már a passzoknál, rossz shot selection, lőnek mint a bolond, de pontatlanul. Ami még jellemző Kongóra (egyébként a 'másik' most épp nem kijutott Kongóra is) hogy piszok lassú a támadás-vezetés. Cammognak felfelé, sok-sok olyan akció fut végig, ami elmegy passzívig, aztán ad hoc jön egy semmilyen lövés a vakvilágba, labdafogó hálóba.

Olyan meccsre számítok, ahol 3-4 perc után jelentkezik az elkapcsolási faktor ösztöne.Persze aki szereti a kézit, oda sem kapcsol :D

Mindkét csapatra igaz, a labda ellen jobbak, mint labdával. Én úgy kalkulálok, hogy a papírforma jön, picit jobb, fegyelmezettebb csapat az argentin, és ha elmegy 3-4 góllal, vagy így fordul a meccs a végjátékra, akkor a latin lányok sem fogják erőltetni a gyors kézit.

Argentína (n) - Kongó nők: Gólok száma - Felett/alatt tipp