Rangadót rendeznek a svájci első osztály 17. fordulójában a berni Wankdorf Stadionban, ahol a listavezető Young Boys fogadja a St. Gallen alakulatát. Valószínűsítem, hogy a pályaválasztó csapat egy-két kulcsemberének a hiánya miatt kaptunk egy viszonylag "húsos" szorzót a hazai győzelemre, de a vendégek siralmas idegenbeli teljesítménye miatt én még mindig úgy gondolom, hogy sokkal inkább áll a YBB-nek áll a zászló. Mindenesetre én mindenféleképpen bepróbálkozom egy DNB 1-es tippel.

Tényleg lesz egy nagyon fontos hiányzója Raphael Wicky együttesének Cedric Itten személyében, de amíg Elia és Nsame a csapata rendelkezésére áll, addig bárhol, bárki ellen győzelmi esélyekkel lépnek pályára a sárga-feketék. Csipet torpanás tapasztalható volt Young Boys teljesítményében, de én ezt a BL csoportkörrel együtt járó sorozatterhelés számlájára írom. A jövő héten egy tét nélküli záró találkozó vár rájuk a BL keretében Lipcsében, hisz a biztos EL folytatást már korábban kivívták, tehát ide nem kell erőket tartalékolni. Ezért és a már két említett úriember gólérzékenysége miatt semmiféleképpen nem veretném Őket, főleg nem hazai pályán.

Főleg nem a mostani St. Gallen-nel. Hiába hibátlanok hazai környezetben, ha vendégként ijedt nyuszi benyomását keltik. Ezen mindenféleképpen javítania kell a téli szünetben Peter Zeidler vezetőedzőnek. Ennyire két arcú nem szabadna, hogy legyen egy csapat. Ha a hazaiaknál azt írtam hogy egy-két kulcsember hiányozni fog, akkor a vendég zöld-fehéreknél ez hatványozottabban igaz. Ezért nem is nagyon értettem ennek a találkozónak az odds mozgását.

Hazai környezetben, bő 30 ezer szurkolója előtt szerintem győzni fog a YBB, de legalábbis nem fog vereséget szenvedni és akkor max. pusholjuk a tippet.

Young Boys - St. Gallen: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp