Az Elnöki Kupa küzdelmei is a hajrájához érkeztek. Irán és Kazahsztán Ázsia második vonalához tartozik, de azért óriási a lemaradás a két legjobb Ázsiai csapathoz képest, európai elitet meg ne is említsünk.

Irán és Kazahsztán azért küzd, hogy a vb-n az utolsó helyet elkerülje, a győztes megküzdhet a 29. helyért. Nyílván ez kicsit vicc, ami viszont nem vicc:

Presztízs meccs valamilyen szinten, és itt igazi kompetitív harc várható. Az első győzelmükért küzdenek a csapatok, csak jobb úgy hazautazni, hogy legalább egy, de akár két meccset is nyertek a vb-n.

Kazahsztán az előző meccsét Chile ellen jól elcsalta, néztem a végjátékot (is) a kazah fal úgy nyílt szét a chilei betörni kívánó játékos előtt, mint Mózes előtt a Vörös tenger. Ez benne van, a bunda ellen nincs gyógyszer. Aki sportfogad, le kell nyelni a keserű pirulát sokszor. A kazah csapat igazi arca, amit Kongó ellen mutatott, amikor futószalagon jöttek a gólok. Többször írtam a kazah csapat esetében, hogy védekezésük pocsék, de nagyon durván rossz, viszont elöl ha az ellenfél kevésbé acélos (Irán ebben a kategóriában van), ott azért a lőtt gólokkal nincs baj.

Mivel a kazah védekezés pocsék, így Irán is dobál majd kedvére.

Azért jók ezek a meccsek, mert itt a csajok megérzik a gól szagát. Ha megérzik, akkor jönnek a gyorsabb lefolyású támadások, hisz ezek nem olyan meccsek, mint amikor Európai csapat ellen néha 15-20 percig egy gól sem jön. Irán is gyártja majd a gólokat, a kazah csajok is, szóval nagyon kellemes kis line, ez nálam az igazi 10/10-es tipp. Élesben, ha valahol adják, tuti nagyobb overt is ráhúzok.

m előtt a v ten

Iran (W) - Kazahsztán nők: Gólok száma - Felett/alatt tipp