A helyzet az, hogy szerintem ezen a meccsen két totál azonos csapat áll fel egymással szemben. Mi persze hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy jobbak vagyunk, de be kell látni, közünk nincs a világelithez, erős középszer, amit képviselünk női kéziben.

Viszont Horvátország sem jobb egy fokkal sem.

Sőt szerintem rosszabb, de tényleg nüansznyival. A kapuban Bíró remek. Próbál egész felületet takarni, szemben Pijevic mit csinál, választ egy oldalt, aztán bízik abban, hogy a lövő is azt az oldalt választja. Bíró svédek ellen is parádézott, amit tudott fogott, rajta nem fog múlni. Volt akarat a csajokban, mentek Vámosék, sokszor vakon (belemenések), de ezek a hibák hozzátartoznak a játékunkhoz. Merem azt mondani, több a meccset eldönteni képes játékos nálunk, mint náluk.

A horvátoknál minden Milosavljevicen múlik. Posavec nem az igazi már, aztán C. Micijevic is nagyon nagy szórással dolgozik. Össze-vissza lövöldözik, nyílván amikor elsül a keze, ott nincs ellenszer, de nem az az átlövő most, aki 10-ből 8-at bevág. Kb. mint Kuczora, én pl. Golovin helyében őt is kivenném, és egyből jönne a small ball, Simon, Klujber és Vámos keverné össze a horvát védelmet. Kuczora ugyanaz, mint Micijevic, ha elsül a keze, óriási gól, de a hatékonyság azt mondatja velem, jobb lenne a padon kezdenie. Egy fáradtabb horvát fal ellen több sansza lenne.

Milosavljevic mellett még Jezic az, aki klasszis. Jezic beállóként lerohanásoknál gyakran a receriver, elképesztő 'csaj', kegyetlen dinamika, erő van benne. Viszont Bordásék baja igazából csak Brnovic-csal gyűlt meg, Jezic azért kisebb, pl. Blohm-ot is egész korrektül levették.

Eleve szerintem roncsderbi lesz, kevés gól, így pedig kis támogatással ennek a tippnek jönnie kell!

Ahhoz már kezdek hozzászokni, hogy itt komolyabb tétmeccseken, nemzetközi találkozókon, ahol komolyabb a tét, tényleg sokszor egy Norvégia is 22-24 gól között képes termelni, ahol valóban nem egy-két játékost kell kikapcsolni az ellenfeleknek. Ezek a második vonalas európai meccsek pedig tényleg roncsderbik, mindkét csapat erős védekezésre alapoz.

Nem igazán akarom részletezni, ha ettől a horvát csapattól 4+ góllal kikapunk, akkor nincs miről beszélni.

Magyarország (n) - Horvátország (n): Hendikep - Hendikep tipp