Nem sok olyan összecsapás maradt ahol az utolsó fordulóra kérdés a két továbbjutó kiléte. A Sevilla mai vendégjátéka is már csak az Európa Liga szereplésről szólhat. A csapat ugyanis öt meccs alatt egyetlen meccset sem tudott megnyeri a csoportban, így két szerzett ponttal csoda hogy még a számukra kedves sorozat, az EL meglehet nekik. A legutóbbi PSV elleni meccs komoly letargiaba taszította az amúgy sem parádézó együttest. Két gólos előnyt sikerült leadniuk, sőt a végén pont nélkül is maradtak.. A vedelmuk ismét csődöt mondott, hiaba talált be ismét Ramos is, ez pontot nem ért így ma mindent egy lapra feltéve lehet rohamozni hátha osszejon a győzelem.

A Lens legutóbbi csoport meccse szintén emlékezetesre sikerült. Már félidőben 5-0ra égtek az Arsenal ellen. Ezzel a tovabbjutasi reményeik szertefoszlottak es kérdés mennyire motiválja őket az EL szereplés.

Hazai oldalon is van egy-két spíler aki sérülés miatt nem bevethető, de a komoly gondok a spanyol együttest súlytják. Több mint egy tucat hiányzójuk lesz, a sok sérült mellett pedig mára Fernando és Ocampos is eltiltottak.

Nem véletlen esélyesebb a hazai csapat a győzelemre, de a védelmük nekik sem életbiztosítás. Szerintem mindkét fél betalál ma és minimum három gólt látunk.

A két csapat ősszel 1-1et játszott, akkor már a 23.percben kialakult a végeredmény.

Várható kezdő 11ek:

Samba; Medina, Danso, Gradit; Frankowski, Abdul Samed, Mendy, Haidara; Sotoca, Fulgini; Wahi

Dmitrovic; Sanchez, Ramos, Gudelj, Pedrosa; Rakitic, Soumare, Sow; Torres, En-Nesyri, Mir

Tipp: 3-1

Lens - Sevilla: Gólok száma - Felett/alatt tipp