Úgy vagyok ezekkel a döntetlenekkel, mint öreg nyugdíjas bácsi a lottózóba a kaparós sorsjeggyel. Választok egyet, aztán nem nyerek. Tudom én is, hogy ott van a nyerő, és egyszer belehúzok, és mindig bízom benne, hogy most.

Talán most!

Egy olyan meccset vettem ki a mai adagból, ahol igazából a remi majdnem papírforma, ezzel szemben value szorzót kapunk rá. A két együttes már nem zavarja egymás köreit. Az Arsenal mindentől függetlenül csoportelső, a PSV pedig a második helyen zár. Az Eindhoven előző BL-meccs az maga volt a csoda. Én frankón mondom, amikor a nap végén átfutottam az eredményeket, úgy aludtam el, hogy a Sevilla nyert. Aztán láttam a másnapi híreket, hogy mekkora fordulat volt ott.

Viszont azóta a PSV és az Arsenal is játszott már meccseket, ilyen a profik élete. Vannak más célok, 'otthoni' célok a bajnokságokban.

A Premiership a világ egyik legnívósabb darálója, minden meccs,ahol tartalékolni lehet a kezdőkkel ott tartalékolni kell. Az Arsenal ugyanis bajnokesélyes ismét, ám még decemberben lesz négy bajnoki meccse, mind a négy olyan, ahol top10-es ellenféllel játszik. Nem mintha ott egy Luton ne tudna kemény falat lenni...

A PSV-nek szintén egy semleges meccs. Nyílván pénz, presztízs, BL, minden gólért fizet az UEFA és hasonlók, de sokkal fontosabb, hogy pl. egy-egy kulcsember nem sérüljön le.

Én leginkább a matek felől közelítek, mert ilyen találkozón, ahol nagyjából megtippelhetetlen, hogy milyen kezdők játszanak, milyen felfogásban, milyen akarással, milyen nem várt események jönnek, én egyértelműen a három oddsból azt veszem ki, amelyik a legjobb szorzóval fizet. Szépen csöndben lecsorog a találkozó, aztán mindkét fél készülhet a hétvégére. Mivel valószínűleg felforgatott kezdők játszanak, így annyira flott és gördülékeny támadásokra sem számítok, én még a csöndes 0-0-t sem zárom ki, mindkettő megdolgozott már a céljáért, ez tényleg egy olyan meccs,amit ha picit ellazsálnak, senki sem fog haragudni.

PSV Eindhoven - Arsenal: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp