A Los Angeles Chargers 7 győzelemmel és 2 vereséggel áll, szóval egy-két győzelem még és biztos rájátszás résztvevők. Nálam titkos favoritként, a szezon kezdetén 25-ös szorzóval van megjátszva a végső győzelmük, most már csak 12-14 körül elérhető ez a fogadás. Már tényleg esélyesként vannak titulálva, főleg, hogy Joey Bosa visszatér. Bosa a szezon eddigi részét lábfejsérülés miatt kihagyta, de a héten már teljes munkát végzett az edzéseken. Személyében a liga egyik legjobb passzsiettetőjét kapta vissza a Chargers, ami el is kell számukra, mivel idén a 13 sackelésük a negyedik legkevesebb a ligában. Még pár szót a csapat többi tagjáról, Philip Rivers elit irányító, 52,800 passzolt yarddal a háta mögött. Az idei szezonban is már 2460-nál jár 21 TD passzal és mindössze 4 INT-el. Melvin Gordon a másik legnagyobb fegyverük, 672 futott yard 7 TD-vel plusz 361 elkapott yard 4 TD-vel. Gordon sokoldalúsága ellen nehéz védekezni, főleg, hogy Rivers számára még 3 kiváló elkapó áll rendelkezésre, Keenan Allen, Mike Williams és Tyrell Williams, akik hárman együtt 1500 elkapott yardnál állnak és ebből 12 ért touchdownt.

A Denver Broncos rájátszásba jutásának esélye már csak papíron létezik. 3 győzelemmel és 6 vereséggel állnak, de nem könnyű a sorsolásuk. A Broncos egyébként hazai pályán minden ellenfelét megszorongatta, de vendég környezetben már koránt sem megy ilyen jól nekik. Egyébként elég szerencsétlenek is, mert három vagy négy alkalommal is a győzelem kapujában voltak, de vagy ők hagyták ki a győzelmet érő field goal-t, vagy az ellenfél vágta be 60-ról. Riverssel ellentétben, Case Keenum közel sem elit irányító, tavaly volt egy egész jó szezonja a Vikingsnél, de idén 11 TD passza mellé 10 INT párosul, ami nagyon gyenge. Azt se lehet mondani, hogy fiatal, mivel nemsokára 31 éves lesz.

Véleményem szerint a Chargers számára nem fog problémát okozni a zsinórban hetedik győzelem megszerzése és bebiztosítják a playoff részvételüket. A Broncos könnyen belefuthat ma az idei legnagyobb mértékű vereségükbe, de 7 pont minimálisan lesz a két csapat között.

Los Angeles Chargers - Denver Broncos: Hendikep - Hosszabbítással - Hendikep tipp