Kicsit mérges vagyok magamra, mert a tegnapi nap folyamán kiválasztott tippjeim közül, valami különleges érzékkel pont azt az egy tippet küldtem játékba, ami vesztes lett. Na sebaj, "volt is szegény, lesz is szegény" mondaná megboldogult Nagyapám. Ma tántoríthatatlanul az első megérzésemre hagyatkozva a Fenerbahce - FC Spartak Trnava EKL találkozó első félidejének góljaival foglalkozok. Ha jól számolgattam a Fener egy győzelem esetén mindenféleképpen továbbjut a H-csoportból a csoport másik találkozójának végeredményétől függetlenül. Hogy milyen pozícióban az nagyban függ a Ludogorec - Nordsjaelland találkozó végeredményétől. De mi maradunk ennél a találkozónál. Nos, ha semmit nem szeretnének a véletlenre bízni a hazaiak, akkor már a mérkőzés elején bekezdenek, abban pedig bőven benne van a félidei két gól. Egyrészt a sárga-feketék ezt egymaguk is összehozhatják, másrészt (bár ebben nem nagyon bízok) egy jól irányzott szlovák kontra is befigyelhet, izgalmasabbá téve a találkozót.

Maradjunk az első verziónál és bízzunk abban, hogy Ismail Kartal egy támadó szellemű kezdőt küld a pályára. Aki rendelkezik egy Edin Dzeko, Sebastian Szymanski , Dusan Tadic támadószekcióval, az támadjon és aknázza ki az említett játékosokban rejlő kvalitásokat. Jah, Michy Batshuayi-t ki ne haggyam már a sorból, hisz Ő igazi kupaspecialistának számít a szerzett góljaival. Szerintem van annyi rangja a harmadik számú kupasorozatnak, hogy a törökök is komolyan vegyék. Ezt el is várja tőlük a Sukru Saracoglu Stadion közel 48 ezres publikuma.

Ráadásul északi szomszédainknak úgy hiányzik most egy törökországi kirándulás, mint az én hátamra egy púp. Már a kezdet kezdetén is Ők voltak a csoport leggyengébb láncszemei és igazából ennek ellenkezőjét nem is sikerült bizonyítaniuk. Most tényleg csak a tisztes vereség kivívásában bizakodhat Michal Gasparik csapata, de szerintem a közeg és a nagyobb játékerő a talajba döngöli Őket.

A sérültek listájára mostanra mind a két oldalon elég sok játékos feliratkozott, de a Fener még mindig minőségibb kezdőt tud csatába küldeni, mint ellenfele. Ez a tény, a motiváció és a fanatikus török szurkolók simán összehozhatják számomra a félidei két gólt egy sikeres tippért.

Fenerbahçe - FC Spartak Trnava: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp